Συνταξιδιώτες μας στο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου στις 11-12 Ιουνίου οι Mr and Mrs Bubble, ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι, ηθοποιών- ξυλοπόδαρων- ακροβατών που λατρεύουν τη μαγεία της σαπουνόφουσκας!

Στις εμφανίσεις τους, αστικές, δημόσιες, ιδιωτικές και μη, χρησιμοποιούν στοιχεία από το θέατρο, τον χορό, την τέχνη της ακροβατικής και του θεάτρου δρόμου.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου το πρωινό πρόγραμμα του Παιδικού μας Φεστιβάλ θα μετατραπεί σε μια σαπουνοφουσκογιορτή! Οι Mr and Mrs Bubble θα δώσουν μια διαδραστική performance σαπουνόφουσκας…. «Μια παρέα ξυλοπόδαρων, ακροβατών, ηθοποιών και χορευτών αφήνουν για λίγο τα ξυλοπόδαρα και τις παραστάσεις τους στο τσίρκο και αποφασίζουν να ανακαλύψουν το μεγάλο μυστικό της ευτυχίας. Κάποιος τους είπε πως για να το αναζητήσουν πρέπει να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι. Εκείνοι δεν είχαν παρά να ακολουθήσουν την συμβουλή και δρόμο πήραν, δρόμο άφησαν… έπεσαν πάνω στη σαπουνοφουσκογιορτή!».

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα θεματικό show, γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμυθιακό, την φαντασία, το όνειρο. Ένα διαδραστικό παιχνίδι, που εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του show ανάμεσα σε κοινό και καλλιτέχνες και σκορπά χαμόγελα και άπειρη μαγεία.

Η δράση διαρκεί 45-60 λεπτά και απευθύνεται σε παιδιά 0-120 χρονών!