Ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης επισκέφτηκε τη Δευτέρα το αυτοτελές γραφείο Δημόσιας Περιουσίας στον Άγιο Νικόλαο και συναντήθηκε με τις αρμόδιες υπαλλήλους κ. Μαρία Μπρόκου και κ. Χριστοφάκη Εργίνα.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για την κατάσταση και τον αριθμό των ακινήτων του Δημοσίου στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και τις δυνατότητες αξιοποίησής τους.

Στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής για αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας προς όφελος των τοπικών κοινωνιών ο Μανόλης Θραψανιώτης ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται στις μεταβιβάσεις καθώς και προτάσεις για τη μελλοντική τους χρήση.

Στη συζήτηση που έγινε φιλικό κλίμα ο Βουλευτής δεσμεύτηκε να βοηθήσει όσο μπορεί στη γρήγορη ολοκλήρωση των διαδικασιών παραχώρησης.

Να σημειωθεί ότι στην κατεύθυνση υλοποίησης αυτής της πολιτικής έχει ολοκληρωθεί η παραχώρηση του ακινήτου του ΟΑΕΔ για τις ανάγκες του ΚΕΘΕΑ στο Δήμο Ιεράπετρας και των εγκαταστάσεων του ΔΗΜΗΤΡΑ – ΕΛΓΟ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δήμο Σητείας.