Παρά το επεισόδιο που συνέβη στο Χυτήριο το Σάββατο και την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για ξυλοδαρμό, ο Αγιονικολιώτης Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκε στο θέατρο κανονικά το βράδυ της Κυριακής για τις ανάγκες του έργου «Πετάει Πετάει», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη ήταν μαζί του και είναι η αντικαταστάτρια της ηθοποιού στην παράσταση.

Ο ίδιος αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το θέατρο και όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, αρκέστηκε να πει: «Να είστε καλά».

Δικηγόρος Μάνου Παπαγιάννη: “Δεν έδειρε την Σοφία Παυλίδου”

Για το περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου, μετά την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η δικηγόρος του ηθοποιού, Ελένη Τσαμολιά.

Όπως ανέφερε η κ. Τσαμολιά, ο ηθοποιός όντως πήγε στο καμαρίνι της κ. Παυλίδου για να διευθετήσουν τις διαφορές που είχαν, αλλά ποτέ δεν χειροδίκησε. «Με το πέρας της παράστασης, ο κ. Παπαγιάννης, πήγε όντως στο καμαρίνι. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε χειροδικία από τον κ. Παπαγιάννη. Υπήρξαν ύβρεις εκατέρωθεν. Η κ. Παυλίδου κινήθηκε προς το μέρος του κ. Παπαγιάννη και υπάρχουν αμυχές. Τον έχει εξετάσει γιατρός. Δεν ήθελε να δώσει κάποια συνέχεια.

Όντως απώθησε την κ. Παυλίδου για να αποφύγει την ένταση και τις αμυχές. Έπεσε. Ούτε από το λαιμό την έπιασε, ούτε υπήρξε κίνηση προς το μέρος της για να την δείρει. Ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Ο λόγος που δεν έχει εμφανιστεί αυτές τις δυο ημέρες, είναι γιατί θεώρησε ότι θα υπάρξει μια διευθέτηση μεταξύ τους. Δεν περίμενε να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα για αυτόν», είπε μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ: enikos.gr