Δωρεά του Λιμενικού Ταμείου Αγ. Νικολάου στο Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος (βίντεο)

Την ημέρα των Θεοφανείων, μετά τον Αγιασμό των Υδάτων, πραγματοποιήθηκε Αγιασμός και στο χώρο του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου. Ακολούθησε η τελετή δωρεάς του Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου προς το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) του Λιμενικού Σώματος Αγίου Νικολάου, η οποία περιλαμβάνει 7 αλεξίσφαιρα γιλέκα, 7 αντιβαλλιστικές πλάκες και 7 διπλές γεμιστηροθήκες, συνολικής αξίας 2314,79 € ευρώ.

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά διαβάστηκε η απόφαση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας με θέμα την αποδοχή της πρότασης δωρεάς από το Λιμενικό Ταμείο προς το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου.

Ο υπολιμενάρχης πλωτάρχης Γεώργιος Αγγελάκης ευχαρίστησε το Λιμενικό Ταμείο και ιδιαίτερα στον πρόεδρό του κ. Γιώργο Μπαρμπούνη για την πρωτοβουλία της δωρεάς εξοπλισμού αλεξίσφαιρων γιλέκων με τα παρελκόμενά τους αναφέροντας ότι «ο εν λόγω εξοπλισμός, εκτός του ότι συμβάλλει αποφασιστικά στο έργο που προσφέρουμε, αναβαθμίζει και το αίσθημα της ασφάλειας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας. Ο πιο σημαντικός παράγοντας μιας υπηρεσίας είναι ο ανθρώπινος και η δωρεά αυτού του εξοπλισμού δείχνει το σεβασμό προς τα στελέχη της υπηρεσίας μας, ενώ συνιστά και ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς μας».
Ο κ. Αγγελάκης δώρισε στον κ. Μπαρμπούνη το Θυρεό της υπηρεσίας.
♦ Αναλυτικό ρεπορτάζ στην ΑΝΑΤΟΛΗ της Τρίτης 8 Ιανουαρίου