Σεβόμενος το θεσμό του προέδρου θα απαντήσω στους πολίτες του δήμου και όχι στους λασπολόγους υποψήφιους συμβούλους του κ. Ζερβού στο Βραχάσι ότι δεν αρνήθηκα να υποδείξω σε κανένα τους δρόμους που είναι προς ασφαλτόστρωση στην περιοχή μας, απλά είμαι εκτός Κρήτης για επαγγελματικούς λόγους.

Αν  όμως πραγματικά ήθελαν κάποιο θεσμικό όργανο της περιοχής θα μπορούσαν να απευθυνθούν στον αντιπρόεδρο ή σε άλλο τοπικό σύμβουλο από τους τέσσερις που είναι εκλεγμένοι και όχι να μεθοδεύουν να κάνουν υποδείξεις με τους ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ νομίζοντας ότι ο πολίτης τρέφεται με σανό!!

Τώρα για τα υπόλοιπα γραφόμενα τα έχουμε ξαναπεί! Πέρα από τις ασφαλτοστρώσεις που  δρομολογήθηκαν μετά από  πιέσεις και επιμονή του τοπικού Συμβουλίου, τα υπόλοιπα δεν είναι παρά μόνο προεκλογικές φανφάρες που τις ακούγαμε και την προηγούμενη προεκλογική περίοδο!!

Μια εβδομάδα  πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν και η περιοχή μοιάζει με  βομβαρδισμένο τοπίο πάρα τις συνεχές οχλήσεις που ασκούμε στη δημοτική αρχή!

Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια, αφού γίναμε ρεζίλι στο πανελλήνιο με τα μέσα ενημέρωσης να δημοσιεύουν δηλώσεις του Δημάρχου μας σχετικά με την «τρύπα» στη Μίλατο ότι  θα έφτιαχνε τη μισή, τώρα προεκλογικά αφού πήρε την υπόσχεση του φίλου μου του Γιώργου ότι θα είναι υποψήφιος στο συνδυασμό του την έκλεισε εξολοκλήρου!!

Τουλάχιστον να καταλάβουν και οι αντιδήμαρχοι του το τρόπο σκέψης και τις μεθοδεύσεις του  Δημάρχου μας για την υλοποίηση  έργων!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΘΕΝΑΚΗΣ

Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βραχασίου