Στην τελευταία του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου ασχολήθηκε με τις εκδηλώσεις του Ιουνίου.

Μεταξύ άλλων, στις 9/6 η συναυλία της Χορωδίας του ΠΑΟΔΑΝ, στις 16-16/6 Παιδικό Φεστιβάλ, στις 28-30/6 θα γίνει το «Cliff Diving», στις 21/6 Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, στις 22-23/6 οι αγώνες «SUP».

Στις 27/6 θα γίνει ο «εγκαινιασμός» του έργου Γυπαράκη για το «Πνεύμα της Σκάλας» αλλά και άλλων δράσεων που δρομολογούνται εν τω μεταξύ από άλλους εικαστικούς δημιουργούς στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, σε διάφορες σκάλες.

Στα τέλη Ιουνίου θα γίνει η συναυλία της Παιδικής Χορωδίας του ΠΑΟΔΑΝ στο Σινεμά «Χριστίνα».

Αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς μια νέα εκδήλωση που προγραμματίζει ο ΠΑΟΔΑΝ – το «Ηoli Festival» – στις 23/6, στην παλιά προβλήτα του λιμανιού (στο φάρο). Έχει εξασφαλιστεί κατ’ αρχήν έγκριση από το Λιμεναρχείο… Πρόκειται για μια εκδήλωση με ρίζες… στην Ινδία, το οποίο, όπως φαίνεται βρίσκει εύφορο έδαφος εξάπλωσής του και στην Κρήτη (19.5.19 στο Ρέθυμνο…). Η εκδήλωση που απευθύνεται στο νεαρόκοσμο της περιοχής, θα γίνει σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρεία παραγωγής, περιλαμβάνει συναυλία διαφόρων μουσικών σχημάτων και ξεφάντωμα με «αλληλοσκονίσματα» με χρωματιστές πούδρες διαφόρων πιστοποιημένων «οικολογικών» χρωμάτων, γι’ αυτό και επελέγη το απομακρυσμένο αυτό σημείο της πόλης για να πραγματοποιηθεί…

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ