Ο Αλέξανδρος Ζίρντουμ ανακοινώνει την υποψηφιότητά του:

Με λένε Αλέξανδρο Ζίρντουμ και είμαι 21 χρόνων. Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο από πατέρα Σέρβο και μάνα Ελληνίδα. Φοιτητής «Ψηφιακών Μέσων και επικοινωνίας» στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Όταν ο κύριος Ανδριώτης μου είπε «θέλουμε να συνεργαστούμε με νέα παιδιά και να εργαστούμε για τα νέα παιδιά.  Θα έρθεις;»  Η απάντηση μου ήταν άμεση. ΝΑΙ θα έρθω! Γιατί πρώτα απ’ όλα θέλω και  δεύτερον δεν  φοβάμαι να προσπαθήσω.

Οι φίλοι μου, μου είπαν: «Τι θες τώρα εσύ να ανακατευτείς μ’ αυτά…αφού εμάς τους πιτσιρικάδες δεν μας δίνουν σημασία…».  Τους απάντησα: «Από μικρός, έμαθα  ότι για αυτά που θες, πρέπει να παλέψεις.  Δεν περιμένεις να στα χαρίσουν».

Μεγάλωσα στην Πόλη του Αγίου Νικολάου που εκτός από τη Γέφυρα και τις καρέκλες των κλειστών μαγαζιών που καταλαμβάνουμε, για τις μεταμεσονύχτιες κουβεντούλες μας, δεν είχαμε καμιά άλλη επιλογή…κανένα άλλο σημείο αναφοράς.

Ανήκω στη γενιά που με την εφηβεία ήρθε και η περιβόητη κρίση…κρίση «Οδύσσεια» τελειωμό δεν έχει…

Οι συνομήλικοι μου ζούνε με τ’ονειρο να φύγουν…και φεύγουν…ο Γιάννης στην Αγγλία, οπου εργάζεται και σπουδάζει…ο Μάριος στη Νορβηγία….και πάει λέγοντας…για ένα…μέλλον…μια ελπίδα, ένα στόχο.

Εγώ είπα να κα΄νω μια προσπάθεια που είναι πρωτόγνωρη για μένα, νέα…

«Νέα Πορεία», για  την καθημερινότητα μας και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις που θα μας κρατήσουν στο «σπίτι» μας.

Όποιος Θέλει, δεν φοβάται να δουλέψει και Μπορεί…ας ακολουθήσει. Να φτιάξουμε τον τόπο μας…για μας…Να επιστρέψει το μέλλον.

Αλέξανδρος Ζίρντουμ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών .