Στον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της “Α”, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Ο κ. Ανδρικόπουλος, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ. Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη και τον ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης Κώστα Λαγουδάκη, την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου όπου και είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου Μανόλη Παπαδάκη, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Λασιθίου όπου και συνομίλησε με τον πρόεδρο Γιώργο Καρτσάκη σχετικά με τρέχοντα ζητήματα του κλάδου, αλλά και το Α.Τ. Αγίου Νικολάου.

Στην Περιφερεια

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος επισκέφθηκε νωρίτερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στις δηλώσεις του ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη που παρέχει στην ΕΛ.ΑΣ με την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που χρηματοδοτούν την ανανέωση της υλικοτεχνικής υποδομής της Αστυνομίας στο νησί.

«Βρισκόμαστε στην Κρήτη με τον κύριο Επιτελάρχη για να μπορέσουμε να επισκεφθούμε τους συναδέλφους,  κάνουμε επισκέψεις και στις Αστυνομικές Διευθύνσεις, να μιλήσουμε για θέματα που μας αφορούν, να επιλύσουμε προβλήματα.

Στα πλαίσια αυτά επισκεφθήκαμε και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος πάντα είναι κοντά στην Αστυνομία και βοηθάει ιδίως με τα προγράμματα τα Ευρωπαϊκά που αξιοποιούνται για την ΕΛ.ΑΣ.  Μας δόθηκε ευκαιρία να τα συζητήσουμε και νομίζω ότι θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων, για την ωφέλεια και της Αστυνομίας αλλά κυρίως για τους πολίτες», δήλωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας για την επίσκεψη τον Αρχηγό της Αστυνομίας ανέφερε ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να απορροφά και να αξιοποιεί χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκά κονδύλια μέσω ΕΣΠΑ για την στήριξη του έργου ανανέωση υλικοτεχνικής υποδομής όλων των Σωμάτων Ασφαλείας στην Κρήτη προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ