Με το «Agios Nikolaos On SUP» 2019 να ετοιμάζεται να ανοίξει στις 22-23 Ιουνίου το χορό των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων για ένα ακόμη καλοκαίρι στον Άγιο Νικόλαο, προβάλλοντας με έναν διαφορετικό τρόπο το δυνατό κομμάτι που έχει να επιδείξει το Μεραμπέλο, τις όμορφες παραθαλάσσιες περιοχές του και τις παραλίες του και βέβαια τη λίμνη του Αγίου Νικολάου, οι υπεύθυνοι της ακαδημίας του Agios Nikolaos On SUP η «οικογένεια» του οποίου μεγαλώνει διαρκώς, χρόνο με το χρόνο, έκαναν γνωστό ότι με την ολοκλήρωση της σχολικής περιόδου και τη Δευτέρα 17 Ιουνίου ξεκινούν τα καλοκαιρινά τμήματα της ακαδημίας τους. Δύο ημέρες νωρίτερα, το σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου, έχουν την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι για μια πρώτη γνωριμία με το SUP στο 10ο ΠαιΔικο Φεστιβαλ Αγίου Νικολάου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:

«Έλα να περάσουμε Τρέλεια»

«Τι Δεν κρατιέσαι; Τι Θέλεις να νιώσεις τη φανταστική εμπειρία του Stand UP Paddling; Θέλεις να διασκεδάσεις, να δράσεις, να δροσιστείς & να περάσεις μοναδικά; Δήλωσε συμμετοχή & έλα στην Ακαδημία μας Agios Nikolaos On SUP Academy να περάσουμε  Τρέλεια! Τα καλοκαιρινά γκρουπ για μικρούς μεγάλους ξεκινούν τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στην πλαζ του ΕOT. Πρόλαβε τη σανίδα σου! Θα μας βρείτε στο 10ο ΠαιΔικο Φεστιβαλ Αγίου Νικολάου, 15 & 16 Ιουνίου για μια πρώτη γεύση.

Η πορεία της διοργάνωσης Agios On Sup συνεχίζεται κάθε χρόνο όλο και με μεγαλύτερη επιτυχία, αποτέλεσμα αυτής της πορείας ήταν τον Ιούνιο του 2017 να δημιουργηθεί η «Agios Nikolaos On SUP Academy». Η Ακαδημία μας είναι υπό την αιγίδα των Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου και του Ναυτικού Ομίλου Αγίου Νικολάου. Το πρόγραμμα της Ακαδημίας Agios Nikolaos Οn Sup σχεδιάστηκε θέλοντας να ικανοποιήσει την ανάγκη των παιδιών μικρών αλλά και «μεγάλων» για μια νέα αθλητική και διασκεδαστική εμπειρία!

Ο στόχος είναι η Ακαδημία να συνεχίσει να λειτουργεί όλο το χρόνο και να προκύψει και αγωνιστικό τμήμα. Και να διδάξουμε μέσα από μια παιγνιώδη διαδικασία στα παιδιά το Stand Up Paddling “S.U.P” (Όρθια Σανιδοκωπηλασία), την ασφάλεια μέσα στο νερό με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον . Με αυτό τον τρόπο θέλουμε τα παιδιά από μικρή ηλικία (6+) να έρθουν σε επαφή με το θαλάσσιο αθλητισμό και να τον αγαπήσουν.

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε νέες εμπειρίες για τα παιδιά του SUP και του θαλάσσιου αθλητισμού, ώστε να εξελιχθούν μέσα από αυτές και να ενισχύσουν τον σεβασμό και την εκτίμηση προς τον εαυτό τους, τους άλλους και το περιβάλλον.

Το πρόγραμμα μας θα συνδυάζει αθλητικά παιχνίδια μέσα και έξω απ΄το νερό, εκμάθηση Stand Up Paddling (S.U.P) με στόχο την άθληση με διασκεδαστικό τρόπο καθώς και παράλληλες δράσεις.

Η Σανίδα και το Κουπί σε περιμένουν! Έλα για την πρώτη σου αξέχαστη εμπειρία!

Πως δουλεύει;

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας Αγίου Νικολάου on Sup πραγματοποιείται στην πλαζ του ΕΟΤ Αγίου Νικολάου σημείο που παρέχει απόλυτη ασφάλεια για τα πρώτα βήματα των θαλάσσιων αθλητών. Κάνετε την εγγραφής σας μέσα από την πλατφόρμα εγγραφών στην ιστοσελίδα agiosonsup.gr ή εξυπηρετηθείτε τηλεφωνικά από το τηλέφωνο επικοινωνίας 6983938021 και έρχεστε στις μέρες και ώρες εγγραφών που θα ανακοινωθούν. Επιπροσθέτως η εγγραφή σας μπορεί να γίνει την ημέρα του παιδικού φεστιβάλ Αγίου Νικολάου στις 16 & 17 Ιουνίου που μπορείτε να μας γνωρίσετε. Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιόδου ξεκινά τη Δευτέρα 18 Ιουνίου. Οι συνδρομές θα είναι μηνιαίες και η συμμετοχή των παιδιών θα είναι 3 φορές την εβδομάδα, για περισσότερες φορές κατόπιν συνεννόησης.

Το πρόγραμμα των αθλουμένων θα σας ανακοινωθεί έπειτα από τη δημιουργία των ηλικιακών γκρουπ. Ο αριθμός ατόμων στα γκρουπάκια είναι ανάλογος του επιπέδου των αθλουμένων ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια.

Ο Αθλητισμός και η Ευχαρίστηση των παιδιών είναι το πρώτο μας μέλημα, ωστόσο θεωρούμε πως μέσα από παράλληλες δράσεις (περιβαλλοντικές, κοινωνικές κ.α.) τα παιδιά διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους πολύπλευρα και εμείς θέλουμε τα παιδιά να λάβουν από την Ακαδημία μας πολλαπλά θετικά ερεθίσματα για τη ζωή τους. (Διατροφολόγοι παιχνίδι για υγιεινα σνακ παραλιας, συνπροπονηση με ιστιοπλοικό, συνπροπονηση με κάποιο άλλο άθλημα και προσαρμόγη στην έδρα μας, στην παραλία, περιβαλλοντικές δράσεις «Ανακύκλωση στα σίγουρα» κ.ο.κ.)

Κάθε SupKid στο τσαντάκι άθλησης του θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρει αντιηλιακό, καπέλο και μπουκαλάκι με νερό. Η προστασία είναι πρωτεύουσας σημασίας για εμάς. Επίσης, στην Ακαδημία μας μπορείτε να βρείτε τα UV Protection μπλουζάκια μας για να είναι τα παιδιά μας άμεσα προστατευμένα. Τα συγκεκριμένα μπλουζάκια προσδίδουν ομοιομορφία στην ομάδα των παιδιών που αποτελεί έναν ακόμα παράγοντα ασφάλειας, προστασίας και ομαδικού πνεύματος!».