Προσπάθεια να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην καθαριότητα στο δήμο Αγίου Νικολάου

Για ομαλοποίηση του προγραμματισμού του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου, μίλησε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Μασσάρος, μετά τη διεκπεραίωση του έργου που είχαν επωμιστεί οι εργαζόμενοι και της Υπηρεσίας Καθαριότητας για την προετοιμασία χώρων και εξοπλισμού των εκλογικών τμημάτων για τις ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Μασσάρος είπε ότι θα ακολουθήσει η ολοκλήρωση καθαρισμού και ασβεστώματος κεντρικών σημείων της πόλης, που παρέμειναν σε εκκρεμότητα λόγω των προεκλογικών και μετεκλογικών υποχρεώσεων, για να ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας.

Επίσης θα ολοκληρωθεί η φροντίδα του πρασίνου επί της οδού Καραμανλή, αλλά και στη διασταύρωση των φαναριών στον Ξηρόκαμπο, ώστε στη συνέχεια τα συνεργεία να βγουν έξω από την πόλη, στους οικισμούς.

Παραδέχθηκε ότι υπάρχει μια επιβαρυμένη γενική εικόνα της πόλης από άποψη καθαριότητας, αλλά συγκρινόμενη με άλλες τουριστικές πόλεις της Κρήτης, ο Άγιος Νικόλαος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, σχολίασε. Η Υπηρεσία Καθαριότητας, είπε, αδειάζει τα καλάθια απορριμμάτων μέσα στην πόλη και το Σάββατο. Σύντομα θα τα αδειάζουν και Κυριακή, όπως δεσμεύτηκε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επέμεινε ότι το πρόβλημα οξύνθηκε όταν η Υπηρεσία έμεινε σχεδόν χωρίς εργάτες επί ένα εξάμηνο, οπότε για να επανέλθει ο Δήμος σε μια ομαλή λειτουργία στον τομέα καθαριότητας, απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Τέλος Ιουνίου, εκτιμά ότι η πόλη θα έχει αποκτήσει μια πιο ευπρεπισμένη και καθαρή εικόνα.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.