Αμέσως μετά την επίσκεψή του στη Νεάπολη, ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο εκλογικό κέντρο του Κινήματος Αλλαγής στον Άγιο Νικόλαο.

Παρουσία των κ.κ. Μανόλη Κλώντζα, Φάνη Εικοσιπεντάκη, Κλαίρης Ψυλλινάκη- Μαγούλη, του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργου Μπελούκα και τοπικών στελεχών του κόμματος, συζήτησε μαζί τους σχετικά με την προσεχή μάχη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Στη συνέχεια, ο κ. Γερουλάνος αναχώρησε με προορισμό την Ιεράπετρα, όπου και ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο Λασίθι. Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές Λασιθίου του Κινήματος Αλλαγής Μανόλη Κλώντζα, Φάνη Εικοσιπεντάκη και Κλαίρη Ψυλλινάκη-Μαγούλη, τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργο Μπελούκα και τοπικά στελέχη του κόμματος, ο κ. Γερουλάνος συναντήθηκε στο ξενοδοχείο «Astron» και συνομίλησε με αγροτικούς φορείς, παραγωγούς και εμπόρους σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την κατάσταση που εν γένει επικρατεί στους κλάδους τους. Το πρόγραμμα της επίσκεψης ολοκληρώθηκε με μια βόλτα στην πόλη.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ