Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής νομού Λασιθίου Μαν. Κλώντζας είχε την τιμή και την ιδιαίτερη χαρά να συναντηθεί με τον επιχειρηματία κ. Σπύρο Κοκοτό, μια μεγάλη μορφή της χώρας μας και ενός ευπατρίδη του τόπου μας. Τον ιδρυτή και τον γεννήτορα του ποιοτικού τουρισμού και πρώτο Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Μια συνάντηση πάντα με τον κ. Κοκοτό είναι μια συγκομιδή απεριόριστης σοφίας και γνώσεων. Στη μακρά συνάντηση ο κ. Κοκοτός αναφέρθηκε στη νοσταλγική περίοδο του ξεκινήματος του τουρισμού στην περιοχή μας πριν από μισόν αιώνα και στο χρονικό της δημιουργίας όλου εκείνου του θρύλου που διαπερνά το τουριστικό θαύμα της Ελούντας και της μεταμόρφωσης ενός άσημου τόπου σε ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα, ενός επίγειου παραδείσου και επώνυμο προορισμό της χώρας μας και της Μεσογείου.

Στην εξαιρετικά γόνιμη συζήτηση ο κ. Κοκοτός ενημέρωσε τον κ. Κλώντζα για τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον ελληνικό τουρισμό και τις αναδυόμενες αγορές που ανταγωνίζονται τη χώρα μας.

Ο κ. Κλώντζας ευχαρίστησε τον κ. Κοκοτό για την ευγενική καλοσύνη του να συναντηθούν και να τον ενημερώσει με το κύρος και τη σοφία που τον διακρίνουν για θέματα που άπτονται του κύριου κλάδου στήριξης της οικονομίας όχι μόνο της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Του ευχήθηκε να είναι πάντοτε δυνατός και ακμαίος για να προσφέρει τις πολύτιμες και σοφές συμβουλές του όχι μόνο στα στενά όρια του τόπου μας αλλά και της χώρας.

Από το Γραφείο Τύπου