Ξεκίνησε να «μεταμορφώνεται» το «Minos Beach Art Hotel» με στόχο να γιορτάσει τα 60 χρόνια λειτουργίας του με ένα «φρεσκαρισμένο» πρόσωπο
Ποδόσφαιρο-ΕΠΟ: «Στη δικαιοσύνη όσοι κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις»
Εκτός Κρήτης διαιτητική τριάδα στο Επισκοπή-ΑΟΑΝ
Το Σαββατοκύριακο η τελική φάση της Σκακιστικής Πανεπιστημιάδας Κρήτης 2024
Διερευνάται καταγγελία για απόπειρα απαγωγής παιδιού στο Καλό Χωριό
Παρουσίαση της δράσης: «Γνωριμία και επαφή με τα χωριά του δήμου και ανίχνευση των δυνατοτήτων πρόσβασης, μετακίνησης και επικοινωνίας των κατοίκων εντός του χωριού αλλά και με την πόλη»
Στιγμές από το ΑΕ Λακωνίων-ΑΕ Νεάπολης
Ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΛ
Στην τελική ευθεία η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του του Δήμου Ηρακλείου και της UNICEF
Από τον Άγιο Νικόλαο ξεκίνησε η Ολυμπιακή Φλόγα το ταξίδι της στην Κρήτη (βίντεο, φωτογραφίες)

Σφοδρή σύγκρουση τρένου με φορτηγό στη Γιοκοχάμα – Νεκρός και δεκάδες τραυματίες

Η σύγκρουση σιδηροδρομικού συρμού-εξπρές με φορτηγό σε ισόπεδη διάβαση στη Γιοκοχάμα είχε αποτέλεσμα να τραυματιστούν 35 άνθρωποι, εκ των οποίων ένας μένει απλώς να διαπιστωθεί πως είναι νεκρός, είπε εκπρόσωπος των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας.

«Συνολικά, τραυματίστηκαν 35 άνθρωποι (…) εκ των οποίων ένας βαριά», δήλωσε εκπρόσωπος του κλιμακίου αντιμετώπισης της κρίσης που συγκροτήθηκε στη Γιοκοχάμα, ο Ρίο Ναγκακούρα. Ο τελευταίος τραυματίας, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο, βρίσκεται σε κατάσταση «καρδιοαναπνευστικής ανακοπής», κατά τον όρο των ιαπωνικών αρχών σε περιπτώσεις που μένει απλώς να διαπιστωθεί ο θάνατος κάποιου από ιατροδικαστικό.

Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν νωρίτερα ότι ένας άνθρωπος παγιδεύτηκε στα συντρίμμια του τρένου, πιθανόν ο οδηγός του φορτηγού.

Η σύγκρουση έγινε ανάμεσα σε συρμό-εξπρές που συνέδεε το Τόκιο με τη Γιοκοχάμα και φορτηγό, ανάμεσα στους σταθμούς Καναγκάουα-Σινμάτσι και Νακακίντο. Τουλάχιστον τρία από τα οκτώ βαγόνια του τρένου εκτροχιάστηκαν.

Σε πλάνα από ελικόπτερο του ιαπωνικού δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου NHK ήταν ορατοί πυροσβέστες και αστυνομικοί καθώς επιχειρούσαν επιτόπου.

«Ο ήχος των παραθύρων που έσπαγαν ήταν απίστευτος», είπε επιβάτης στο τηλεοπτικό δίκτυο. «Πριν καταλάβω τι συνέβαινε, το βαγόνι είχε διαλυθεί», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist