Με βαρύτατα κατάγματα στα κάτω άκρα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρθηκε, χθες, λίγο μετά τις 20.00, στο ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ, ο 27χρονος διανομέας φαγητού, μετά το τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή δύο ΙΧ και του δικύκλου του 27χρονου, που σημειώθηκε στις Μεσαμπελιές.

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γ.Φανουργιάκη, αφού έγινε ο απαραίτητος κλινικός, εργαστηριακός κι απεικονιστικός έλεγχος ο νεαρός υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, σε σοβαρή κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος Εργαζομένων με δίκυκλο Γιώργος Μακριδάκης κάλεσε τους συναδέλφους του “να συμμορφωθούν”, ενώ όπως σημείωσε ο ίδιος έχει τύχει να βρεθεί μπροστά σε μόλις δύο (!) εργοδότες, που με αυστηρότητα επιβάλλουν τη χρήση κράνους και τη σωστή οδηγική συμπεριφορά στους εργαζόμενούς τους, προειδοποιώντας με απόλυση σε περίπτωση που όντας στο δρόμο προκαλέσουν κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητων των ίδιων ή άλλων. “Έχει γίνει πρόοδος με το κράνος, αλλά γιατί βλέπουμε ακόμη διανομείς χωρίς κράνος;” – ανέφερε ο κ.Μακριδάκης. (cretalive)