Πολύ τυχερή στάθηκε μια νεαρή γυναίκα που βρέθηκε εξαντλημένη να κολυμπάει δυο μίλια από το ξενοδοχείο Δάιος. Δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος Αγίου Νικολάου την αναζητούσαν στην ευρύτερη περιοχή καθώς οι δικοί της είχαν χάσει τα ίχνη της και κάλεσαν βοήθεια.

Την κοπέλα βρήκε στη θάλασσα, περίπου στις 23.30 το βράδυ της Πέμπτης, πολύ μακριά από την ακτή, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων & Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου Γιώργος Σαρειδάκης που ψάρευε με το σκάφος του στην περιοχή και την περισυνέλεξε. Έχει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται στην ακτή για να την παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παρασύρθηκε από τα ρεύματα και είχε μείνει στη θάλασσα για αρκετή ωρα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άντρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας.

Πρόκειται για τη νεαρή κοπέλα που είχαν χαθεί τα ίχνη της από το βράδυ της Τετάρτης από την περιοχή της Θερίσσου, στο Ηράκλειο.

Να σημειωθεί ότι είχε εκδοθεί Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού για τον εντοπισμό της 18χρονης κοπέλας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του οργανισμού, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μπεζ μπλούζα και μπεζ δερμάτινα σανδάλια.