Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της επίθεσης σε δασκάλα του 14ου Δημοτικού Σχολείου από γονέα μαθητή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο γονέας κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενδοοικογενειακή απειλή και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Η δίκη ξεκίνησε με κατάθεση της δασκάλας θύματος που ανέφερε πως στο σχολείο έχει πάει έγγραφό δικαστικής απόφασης που απαγορεύει στον πατέρα να έρθει σε επαφή με τα παιδιά. Στην συνέχεια η δασκάλα είπε ότι το ολοήμερο σχολούσε στις 4 και είχε ανοιχτεί η εξωτερική πόρτα
για να μπουν οι γονείς να πάρουν τα παιδιά τους. Όπως υποστήριξε το θύμα, είδε τη μητέρα και τον πατέρα να αντιδικούν στην είσοδο και τους ζήτησε να κάνουν λίγο στη άκρη και ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε με συνεχείς μπουνιές, ενώ στη συνέχεια έπεσε κάτω και ο κατηγορούμενος βρίζοντας και απειλώντας την κλωτσούσε και την έσερνε από τα μαλλιά σε μια απόσταση 5 μέτρων.

Από τα χτυπήματα έσπασε η μύτη της και το κόκκαλο κάτω από το μάτι της.

Στην συνέχεια κατέθεσε η εν διάσταση σύζυγος του κατηγορούμενου, ηοποία ανέφερε πως έχει δεχθεί 30 επιθέσεις σε βάρος της, από τον κατηγορούμενο και ότι εκείνος κτυπούσε συνεχώς τη δασκάλα.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος μίλησε για σκευωρία σε βάρος του ενώ παραδέχτηκε ότι κτύπησε την δασκάλα μία φορά. Μάλιστα, επειδή ο κατηγορούμενος έκανε υποδείξεις στο δικαστήριο η εισαγγελέας του είπε επακριβώς ” επαέ κουμάντο κάνουμε εμείς “. (ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ)