Όπως συνηθίζεται από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, ο ΑΟΑΝ με ανακοίνωσή του στάθηκε για μια ακόμη φορά στην παρουσία του κόσμου και την υποστήριξή του σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι. Αναφέρουν: «με έντονα συναισθήματα ζήσαμε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, αυτό με τον Πανακρωτηριακό. Ένα παιχνίδι το οποίο είχε χαρακτηριστεί και ήταν «τελικός» για όλους μας. Ένα παιχνίδι που οι τρεις βαθμοί ήταν το μοναδικό ζητούμενο, προκειμένου να κοιτάζουμε ψηλά στη συνέχεια. Αυτή τη φορά το τελευταίο σφύριγμα μας βρήκε χαρούμενους, καθώς η ομάδα μας πήρε αυτό το οποίο άξιζε σύμφωνα με την προσπάθεια της στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τη νίκη, η οποία της επιτρέπει να προχωρήσει διαφορετικά στη συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής. Μια νίκη η οποία ήρθε με γκολ του…κόσμου της. Του κόσμου, ο οποίος ήταν και πάλι εκεί. Στη θέση του, στην κερκίδα, δίπλα στο αγαπημένο του μπλε αστέρι. Του κόσμου που από την πρώτη στιγμή αναγνώρισε και στήριξε την προσπάθεια η οποία γίνεται, για έναν ΑΟΑΝ δυνατό, που θα κάνει υπερήφανους τους Αγιονικολιώτες και τους Λασιθιώτες. Του κόσμου που δεν απογοητεύτηκε από τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ο ΑΟΑΝ έχει κερδίσει και πάλι τους οπαδούς του. Οι οποίοι είναι εκεί παρών, δίπλα στην ομάδα. Αυτοί ήταν που σκόραραν στις καθυστερήσεις και χάρισαν την πολύτιμη και σημαντική νίκη. Ο κόσμος ήταν που έβαλε το δεύτερο γκολ, το «χρυσό» γκολ της νίκης.

Ο κόσμος, με την θερμή συμπαράσταση του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που πίστεψε στην ανατροπή όταν τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά στο 0-1. Αυτός ήταν που «ανάγκασε» τον αντίπαλο αμυντικό να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Που δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, γιατί αυτή τη νίκη την αξίζαμε.

Ένα γκολ που το χρεώνεστε όλοι εσείς που βλέπατε τη νίκη να έρχεται, ακόμη και αν το ρολόι είχε συμπληρώσει τα 90’. Για πέμπτο παιχνίδι και τρίτο εντός έδρας, ευχαριστούμε για την παρουσία και την υποστήριξη σας στους ποδοσφαιριστές μας.  Παίζουμε κάθε φορά με «δώδεκα» παίκτες χάρη σε σας και αυτό φαίνεται. Είμαστε ακόμη στην αρχή, όμως στο τέλος θα έχουμε πετύχει το στόχο μας. Επόμενο ραντεβού την Τετάρτη (16.00) με την Αναγέννηση για το κύπελλο Λασιθίου».