Το ισχυρό χρηματοδοτικό εργαλείο των πάγιων προκαταβολών συνεχίζει να προσφέρει ο Δήμος Ιεράπετρας στους προέδρους όλων των κοινοτήτων προκειμένου να διευκολύνει το απαιτητικό τους έργο.

Πάνω από το μισό διαθέσιμο ποσό των παγίων προκαταβολών έχει ήδη απορροφηθεί από τους προέδρους και έχει βοηθήσει στην κάλυψη αναγκών καθημερινότητας και στη βελτίωση της συνολικής εικόνας των κοινοτήτων.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης τονίζει: «Η επίλυση άμεσων αναγκών και οι έγκαιρες παρεμβάσεις καθημερινότητας που υλοποιούνται δικαιώνουν την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να παρέχει στους προέδρους τις πάγιες προκαταβολές.

Είμαστε ανάμεσα στους λίγους Δήμους που προσφέρουμε αυτό το χρηματοδοτικό εργαλείο βοηθώντας και ενισχύοντας το έργο κάθε προέδρου.

Ευχαριστώ όλους τους προέδρους των κοινοτήτων για τη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου καθώς και για τη συνολική συνεισφορά τους στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων των κοινοτήτων στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.