Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος Νικόλαος«Τα μωρέλια μωρέ να σώσουμε»

«Τα μωρέλια μωρέ να σώσουμε»

Από

Ημερομηνία

«Τα μωρέλια μωρέ να σώσουμε» ήταν ο τίτλος της ενημερωτικής εκδήλωσης, που διοργάνωσε την Κυριακή το απόγευμα στο «Ρεξ» η Αχτίδα Αλληλέγγυων Πολιτών Αγίου Νικολάου, μια ομάδα ανοιχτή για όποιον ενδιαφέρεται και μπορεί να προσφέρει στο συνάνθρωπο.
Σκοπός της εκδήλωσης το αυτονόητο, το ότι δεν είναι ούτε ταμπού ούτε και φόβος να μάθουμε και να δούμε και να ακούσουμε τί γίνεται στις περιοχές αυτές της χώρας που ζουν στην καθημερινότητά τους το ανθρωπιστικό θέμα της μετακίνησης των χιλιάδων ανθρώπων μέσα από την Ελλάδα στην προσπάθεια που κάνουν για να ξεφύγουν από τα δόντια του πολέμου στις χώρες τους.
«Σαν πολίτες της περιοχής που ασχολούμαστε με το θέμα αυτό θέλουμε και θα επιδιώξουμε να κάνουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση την βούλησή μας ώστε να βρεθεί μια ασφαλής και νόμιμη οδός, για να μπορούν οι άνθρωποι που μετακινούνται -και είναι άνθρωποι απελπισμένοι- να περάσουν με ασφάλεια χωρίς να κρατούνται από την χώρα μας για όπου αλλού. Λύσεις υπάρχουν, τις ακούσαμε στην εκδήλωση, είναι λύσεις κοινής λογικής και όλοι απορούμε γιατί ακόμα δεν έχουν εφαρμοστεί, γιατί δεν έχουν γίνει πράξεις», δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ η Φιλόλογος κ. Άννα Μάμου.
Κατόπιν της εκδήλωσης της Κυριακής ξεκίνησε μια προσπάθεια συλλογής υπογραφών σε ένα ψήφισμα υπέρ της άμεσης λύσης στο πρόβλημα.
Το κοινό της περιοχής άκουσε πρώτη φορά ότι υπάρχει λύση και απλά πρέπει να εφαρμοστεί για να σταματήσουν οι θάνατοι μικρών παιδιών και όχι μόνο.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα