Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΕξιχνίαση υπόθεσης κλοπής και εμπρησμού στο Ηράκλειο

Εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής και εμπρησμού στο Ηράκλειο

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου υπόθεση κλοπής, απόπειρας κλοπής και εμπρησμού, που διαπράχθηκαν στο Ηράκλειο στις 5 προς 6 Δεκεμβρίου 2014.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, «η συστηματική και πολύμηνη αστυνομική διερεύνηση της υπόθεσης, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, κατέληξε στο σχηματισμό δικογραφίας, σε βάρος τεσσάρων Ελλήνων ηλικίας 29, 31, 19 και 28 ετών, οι οποίοι είχαν οργανώσει και μεθοδεύσει τη διάπραξη κλοπής Ι.Χ.Φ. οχήματος και βυτίου, προκειμένου να αφαιρέσουν ελαιόλαδο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι τέσσερις κατηγορούμενοι φέρεται ότι «αφού παραβίασαν την είσοδο επιχείρησης οικοδομικών υλικών, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αρχανών – Αστερουσιών, ιδιοκτησίας 66χρονου, εισήλθαν εντός και αφαίρεσαν σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χρηματικής αξίας 50.000 ευρώ, με το οποίο μετέβησαν σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας 68χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν βυτίο, χωρητικότητας 4 τόνων, το οποίο φόρτωσαν στο Ι.Χ.Φ. και επιχείρησαν, ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν ελαιόλαδο, από τις δεξαμενές ελαιουργείου Αγροτικού Συνεταιρισμού (που βρισκόταν πλησίον του αγροτεμαχίου).

Ακολούθως εγκατέλειψαν το όχημα σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος, όπου προξένησαν σ΄αυτό πυρκαγιά, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του.
Η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις».

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα