Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΣτην τελική ευθεία η διαδικασία για την επιλογή νέων διευθυντών εκπαίδευσης

Στην τελική ευθεία η διαδικασία για την επιλογή νέων διευθυντών εκπαίδευσης

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ανακοινώθηκε στους δικτυακούς τόπους των περιφερειακών διευθύνσεων εκπαίδευσης, η μοριοδότηση των υποψηφίων διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, που διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου.

Έτσι, η διαδικασία επιλογής νέων διευθυντών εκπαίδευσης μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς θα ακολουθήσουν, μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, οι συνεντεύξεις των υποψηφίων ενώπιον του συμβουλίου επιλογής και η ολοκλήρωση και ανάρτηση των πινάκων της τελικής βαθμολογίας των υποψηφίων.

Εξάλλου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας, οι νέοι διευθυντές εκπαίδευσης θα αναλάβουν καθήκοντα την 1η Φεβρουαρίου.

Στο Νομό Λασιθίου, υποψήφιοι για τη θέση του διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι, ο νυν διευθυντής, Εμμ. Μπαρμπεράκης και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ελούντας Εμμ. Μακράκης.
Για τη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, υποψήφιοι είναι ο Βασίλης Αϊβαλιώτης, διευθυντής του Λυκείου Μακρύ Γιαλού και ο Αντ. Σπυριδάκης, διευθυντής του Λυκείου Βιάνου, ο οποίος έχει δηλώσει ενδιαφέρον για κατάληψη της θέσης του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου ή Λασιθίου.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα