Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΑίτημα για συναντήσεις της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας με τους βουλευτές της...

Αίτημα για συναντήσεις της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας με τους βουλευτές της Κρήτης

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

 

Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας απέστειλε προς όλους τους βουλευτές των νομών της περιφέρειάς μας το υπ΄ αριθμ. 12/21/2016 έγγραφό μας, βάσει του οποίου ζητείται όπως το συντομότερο δυνατόν προγραμματιστεί συνάντηση των αντιπροσώπων της Ένωσής μας μαζί τους, προκειμένου να συζητηθεί το νομοσχέδιο που προωθείται από την κυβέρνηση για το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό των εργαζόμενων στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Δυνάμει των επικείμενων συναντήσεων η Ένωσής μας απέστειλε σήμερα 27-01-2016 στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των τεσσάρων νομών το υπ΄ αριθμ 14/21/2016 υπόμνημα:
Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές,

Μετά την επίσημη ενημέρωση που είχαμε την 22-01-2016 από τον Υπουργό Εργασίας, κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο, αναφορικά με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση, σας γνωρίζουμε ότι ο νέος τρόπος υπολογισμού των κύριων και επικουρικών συντάξεων δε δύναται να εφαρμοστεί ομοίως στους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ειδικότερα, σας γνωρίζουμε ότι οι ένστολοι πάντα διέπονταν από συγκεκριμένο στρατιωτικό συνταξιοδοτικό δίκαιο και στον υπολογισμό της σύνταξής τους, λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος, της επικινδυνότητας, το μικρό προσδόκιμο ζωής, τα πτητικά, καταδυτικά, αλεξιπτωτιστή, υποβρύχιου καταστροφέα και εκκαθαριστή ναρκοπεδίων εξάμηνα, τις διπλάσιες υπηρεσίες, τους παθόντες εξαιτίας της υπηρεσίας
Κατόπιν των παραπάνω, σας καλούμε να διαχωρίσετε τη θέση σας και να δηλώσετε έγκαιρα ότι θα καταψηφίσετε τις αρνητικές αντιασφαλιστικές διατάξεις, καθότι ο μόνος δρόμος για να υπάρξει εργασιακή ειρήνη, είναι ο δρόμος του ουσιαστικού διαλόγου και όχι η εσπευσμένη και εκβιαστική ψήφιση ανεδαφικών και παράλογων διατάξεων.
Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος Στ. Καρακούδης
Ο γ. γραμματέας Π. Ζερβάκης

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα