Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΣυγχαρητήρια από το Δήμαρχο Ιεράπετρας στους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης Λασιθίου

Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Ιεράπετρας στους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης Λασιθίου

Από

Ημερομηνία

 

Συγχαρητήριες επιστολές με αφορμή την επιλογή τους στην θέση των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου απέστειλε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στον κ. Μπαρμπεράκη και στον κ. Αϊβαλιώτη αντίστοιχα.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στις επιστολές του «Με την ευκαιρία της επιλογής σας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου αντίστοιχα, θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στο σύνθετο έργο σας.
Παράλληλα, θα ήθελα να σας εκφράσω το απαράμιλλο ενδιαφέρον μας ως Δημοτικής Αρχής στα θέματα που αφορούν την παιδεία, τις σχολικές δομές και τις καθημερινές λειτουργικές τους ανάγκες.
Με απώτερο σκοπό μας την υποστήριξη του σπουδαίου έργου που καθημερινά παράγεται στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας, σας διαβεβαιώνω ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας και εγώ προσωπικά, ως Δήμαρχος, θα είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες, υποστηρίζοντας τις καθημερινές προσπάθειες για ένα σχολείο που θα δίνει στους νέους εφόδια, κατευθύνσεις, ελπίδες και οράματα».

Πρόσφατα άρθρα