Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΆγριος καυγάς βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με αγρότη από την Κρήτη

Άγριος καυγάς βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με αγρότη από την Κρήτη

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Άγρια κόντρα με έναν αγρότη από το ακρωτήρι Χανίων που βρίσκεται στο Σύνταγμα είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αγρoτοσυνδικαλιστής Νίκος Παπαδόπουλος.

“Κανείς δεν είπε ότι δεν θέλουμε να κάνουμε ένα ειλικρινή διάλογο απλά κατά πρώτον δεν θέλουμε πέσουμε πάλι θύματα της κυβέρνησης σε επικοινωνιακά παιχνίδια και δεύτερον μήπως θα ήταν καλύτερα να μιλήσουμε καλύτερα με την τρόικα;” είπε ο αγρότης Γιώργος Κισσαμιτάκης στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

“Εξυπνάδες τώρα συνάδελφε….” του απάντησε ο κ. Παπαδόπουλος.

“Είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στα μπλόκα τα προηγούμενα χρονια” διευκρίνισε ο δημοσιογράφος.

“Ναι τα προηγούμενα χρόνια τώρα πια δεν είναι…” είπε ο αγρότης.

“Με το δικό σου το μυαλό. Αυτή είναι άποψη του αγροτικού κινήματος να πάει να μιλήσει με τρόικα και όχι με την κυβέρνηση; Δεν νομιμοποιείς την κυβέρνηση και νομιμοποιείς την τρόικα;” τον ρώτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. “Είναι η δική σου προσωπική άποψη το κίνημα δεν έχει σχέση με αυτά που λες. Κατάλαβα που ακριβώς βρίσκεσαι..” πρόσθεσε.

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν με τον κ. Παπαδόπουλο να κατηγορεί τον αγρότη ότι στοχεύει στο να πέσει η κυβέρνηση. “Πες το ανοιχτά. Έχεις τέτοια άποψη; Να ξέρω με ποιον έχω να κάνω. Εγώ ξέρω γιατί ήρθε το κίνημα”

“Έχετε βρει μια καραμέλα και το λέτε” του απάντησε ο αγρότης. “Δεν έχω κινήματα. Όλα τα ξέρετε και τίποτα δεν ξέρετε. Δεν έχουμε κίνημα, δεν έχουμε χρώμα, δεν έχουμε κόμμα… Μας έχετε χαρακτηρίσει χρυσαυγίτες, ακροδεξιούς…” συνέχισε.

“Μαύρα μεσάνυχτα…” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα ο αγρότης Γιώργος Κισσαμιτάκης να βγάλει το ακουστικό και να πει ότι σταματάει τον διάλογο.

“Γιατί δεν αφηνεις τον άνθρωπο να μιλήσει; Δεν μπορεί να πει την άποψή του;” είπε στον κ. Παπαδόπουλο η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπη. Όταν ο κ. Παπαδόπουλος αμφισβήτησε ότι ο συγκεκριμένος αγρότης εκπροσωπεί το κίνημα είπε: “Γι αυτό δεν έρχονται σε διάλογo. Γιατί αυτό είναι τραμπουκισμός και καθεστωτική νοοτροπία”.

“Η πρώτη σου φράση ήταν ξέρουμε ποιος είσαι και πού είσαι” ανέφερε από την πλευρά του ο Σπύρος Λυκούδης που επίσης ήταν στο πάνελ. (enikos)

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα