Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΣε σχολείο των Χανίων ο πρώτος «τοίχος καλοσύνης» της πόλης

Σε σχολείο των Χανίων ο πρώτος «τοίχος καλοσύνης» της πόλης

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Τον πρώτο «τοίχο καλοσύνης» δημιούργησαν στην πόλη των Χανιών, οι διδάσκοντες και οι μαθητές του 10ου δημοτικού σχολείου της πόλης στη συνοικία της Χαλέπας. Με τη βοήθεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων πήραν όλα τα απαραίτητα υλικά και ξεκίνησαν τη δουλειά στην πρόσοψη του κτιρίου που στεγάζει το δημοτικό και το νηπιαγωγείο.

Ο πρώτος τοίχος καλοσύνης είναι γεγονός και στα Χανιά και, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του σχολείου, «αφήνουμε στα κρεμαστάρια, ρούχα σε καλή κατάσταση, παπούτσια, κουβέρτες, σεντόνια, παιχνίδια, είδη μακράς διάρκειας και φαγητό για τους συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται. Τα κρεμάμε περιποιημένα και σε νάιλον σακούλες, αν είναι δυνατόν. Όλα τα φαγώσιμα είδη σε κλειστά δοχεία και στα ψηλότερα σημεία, για να μην τα πειράζουν τα ζωάκια της περιοχής, κατά προτίμηση να μπαίνουν απογευματινές ώρες που η θερμοκρασία δεν είναι υψηλή».

Μέλη του συλλόγου διδασκόντων και του συλλόγου γονέων θα περνούν καθημερινά από το σημείο για να ελέγχουν την κατάσταση των προϊόντων και του τοίχου.

«Ας βοηθήσουμε όλοι έτσι ώστε να διατηρηθεί ο τοίχος σε καλή κατάσταση, χωρίς σκουπίδια και ζημιές, να είναι λειτουργικός και προσβάσιμος, γιατί το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η χρηστικότητα προς τους συνανθρώπους μας, που μαστίζονται από το θεριό της οικονομικής κρίσης» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι δημιουργοί του πρώτου τοίχου καλοσύνης της πόλης των Χανίων.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα