Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος Νικόλαος«Φτου ξελευτερία 3» στο 2ο Δημοτικό Νεάπολης

«Φτου ξελευτερία 3» στο 2ο Δημοτικό Νεάπολης

Από

Ημερομηνία

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου έπεσε η αυλαία του «Φτου ξελευτερία 3» στο 2ο Δημοτικό Νεάπολης. Τον προαύλιο χώρο του σχολείου γέμισαν ασφυκτικά οι θεατές.

Η βραδιά ξεκίνησε σεργιανίζοντας στην Ελλάδα με χορούς, σε ένα δρώμενο που επιμελήθηκε ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, Διονύσης Μουλιανιτάκης.

Τη σκυτάλη πήρε το Ολοήμερο  Τμήμα του 2ου Δημοτικού Σχολείου, που με υπέροχες φωνές ταξίδεψε τους θεατές με τραγούδια που επιμελήθηκε η δασκάλα του τμήματος Σοφία Καπατσέλου.

Στη συνέχεια, σειρά είχαν οι μαθητές της Στ΄ τάξης, που με τη δασκάλα τους Μαρία Κοκολάκη παρουσίασαν μουσικούς αυτοσχεδιασμούς και παιχνίδια που παρέσυραν το κοινό.

Η συγκίνηση κορυφώθηκε, όταν ήρθε η ώρα το σχολείο να αποχαιρετίσει τους μαθητές της Στ΄ Τάξης, οι οποίοι τιμήθηκαν με την απονομή αναμνηστικού από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης.

Ο νυχτερινός ουρανός της Νεάπολης φωτίστηκε από πολύχρωμα πυροτεχνήματα. Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, με σουβλάκια από τις ψησταριές που από νωρίς είχαν στήσει τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η Διευθύντρια του σχολείου Αικατερίνη κ. Μαυρογιάννη ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων,  που δούλεψαν με πολλή όρεξη προκειμένου να βγει αυτό το αποτέλεσμα και ανανέωσε το ραντεβού στη Νεάπολη, στο 2ο  Δημοτικό Σχολείου, του χρόνου στο «Φτου ξελευτερία 4».

Καλό καλοκαίρι!

ΘΑΝΟΣ Κ.

Πρόσφατα άρθρα