Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΕντείνονται οι έλεγχοι για καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων

Εντείνονται οι έλεγχοι για καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Τάξη στη «λειτουργία της πόλης των Χανίων προσπαθεί να βάλει η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου κοινόχρηστων χώρων και ελεγχόμενης στάθμευσης, που σήμερα ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη κατά τον μήνα Ιούλιο. Σύμφωνα με αυτά τον Ιούλιο πραγματοποιήθηκαν 200 έλεγχοι, που αφορούσαν σε κοινόχρηστους χώρους.

Κατά τη διάρκεια τους βεβαιώθηκαν 149 παραβάσεις, που αφορούσαν σε καταλήψεις κοινόχρηστου χώρου χωρίς άδεια, υπερβάσεις άδειας, καταλήψεις μη επιτρεπόμενου χώρου από καταστήματα και περίπτερα.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 2.198 παραβάσεις, που αφορούσαν σε χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης. Με αφορμή την διενέργεια των ελέγχων ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Βλαχάκης, σε δήλωση του αναφέρει ότι «Αυτό το διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια για τη διευθέτηση του δημόσιου χώρου και την οριοθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων, ζητήματα στα οποία δίνει προτεραιότητα δημοτική αρχή στο πλαίσιο του σχεδιασμού της για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Το προσωπικό της αρμόδιας Υπηρεσίας μας προβαίνει καθημερινά σε ελέγχους, επιβάλλοντας τα ανάλογα πρόστιμα, με στόχο τη διευκόλυνση της απρόσκοπτης διέλευσης των συμπολιτών μας αλλά και του μεγάλου αριθμού των επισκεπτών του τόπου».

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα