Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line

Για την Ελπίδα μας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ποιος μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από το θάνατο της Ελπίδας;

Είδηση απρόσμενη, αναπάντεχη, απίστευτη. Κεραυνός εν αιθρία που πλήγωσε την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους, τους συμμαθητές της. Το Ελπιδάκι που μπήκε στις καρδιές μας για την ευγένεια, την καλοσύνη, τη γλυκύτητα, την εγκαρδιότητα ΕΦΥΓΕ. Η Ελπίδα μας που χωρίς φτιασίδια περιττά, με τη ψυχή ενός παιδιού της ηλικίας της, με το δικό της μοναδικό τρόπο, μαγνήτιζε με την παρουσία της. Σκορπούσε τη χαρά, την ανεμελιά, το χαμόγελο. Ένα χαμόγελο που φώτιζε το πρόσωπό της και έκανε τα  μάτια της να λάμπουν, καθρέφτες της καλοσύνης της ψυχής της. Το κορίτσι της προσφοράς και της δημιουργίας. Υπεύθυνη, ώριμη, υπέροχη συνεργάτης με συμμετοχή σε πολλές δραστηριότητες της τοπικής κοινωνίας μας. Ώρες ολόκληρες θα μπορούσαμε να μιλάμε για αυτό το παιδί που ήταν προικισμένο με ιδιαίτερα χαρίσματα.

Η αρμονία και η  χάρη των κινήσεων της όταν χόρευε μας μάγευε όλους. Την ώρα που χόρευε ζωγραφίζονταν στο πρόσωπό της η ευχαρίστηση, το πάθος, η αγάπη αλλά και η σεμνότητα για αυτό που έκανε. Γεμάτη ενέργεια, γεννημένη χορεύτρια, δούλευε σκληρά  και ακούραστα για να πετύχει την τελειότητα στο χορό που τόσο λάτρευε.

Το κορίτσι που αγαπήσαμε και θα αγαπάμε, που θαυμάζαμε και θα θαυμάζουμε για πάντα, η Ελπίδα μας, δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας. Ήταν μόλις 16 χρονών. Ο πόνος είναι μεγάλος. Όμως όλοι εμείς που τη γνωρίσαμε αισθανόμαστε τυχεροί που συναναστραφήκαμε μαζί της. Δεν θα ξεχάσουμε το πόσο πρόσφερε στο σύλλογο μας και την προθυμία που έδειχνε κάθε φορά που χρειαζόμαστε τη βοήθειά της. Στα μάτια όλων των παιδιών που ήρθαν να χαιρετήσουν τη φίλη τους έβλεπες να ψάχνουν ένα χαμένο αύριο.

Δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε την απουσία σου Ελπίδα. Θα ζεις όμως για πάντα στη μνήμη μας γιατί η μνήμη είναι ζωή. Το μυαλό και η ψυχή αυτών που σε γνώρισαν είναι γεμάτο με υπέροχες δικές σου αναμνήσεις. Ο χορός μπορεί να τελείωσε αλλά τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν και το αγγελικό πρόσωπο της χορεύτριας με τα μαύρα σγουρά μαλλιά, τα μεγάλα σκουλαρίκια, την εξωτική ομορφιά που λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής δεν τελειώνουν ούτε ξεχνιούνται ποτέ.

Βιάστηκες να συναντήσεις τους αγγέλους. Στη γειτονιά των αγγέλων πάρε και τη δική μας αγάπη για φυλαχτό.

Καλό σου ταξίδι Ελπίδα μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ

ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΟΥ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα