Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΣυνάντηση Καλαντζάκη – Καρχιμάκη στο Δήμο Ιεράπετρας

Συνάντηση Καλαντζάκη – Καρχιμάκη στο Δήμο Ιεράπετρας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με τον επί σειρά ετών βουλευτή Λασιθίου, πρώην Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και σημερινό στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κ. Μιχάλη Καρχιμάκη συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016.
Με αφορμή την επίσκεψή του στον Δήμο Ιεράπετρας, συζήτησαν με τον Δήμαρχο για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, καθώς επίσης και για τις τρέχουσες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.
Οι αναγκαίες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του νομού Λασιθίου και των δήμων του, έργα υποδομών που έχει ανάγκη η ευρύτερη περιοχή και οι τοπικές κοινωνίες, αλλά και οι δυσκολίες που καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίσουν οι δήμοι λόγω της δημοσιονομικής κατάστασης και της υποστελέχωσής τους συζητήθηκαν αναλυτικά με τον κ. Καλαντζάκη να αναφέρεται στην υπερπροσπάθεια που καθημερινά καταβάλλεται στον Δήμο Ιεράπετρας, για να ενταχθούν αφενός νέα έργα που έχει ανάγκη η περιοχή, αλλά και να λυθούν αφετέρου χρόνια προβλήματα που περιορίζουν τις δυνατότητες του δήμου και εμποδίζουν την επιθυμητή ανάπτυξη.
Ο κ. Καρχιμάκης έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του Δήμου για τα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει και δήλωσε ότι θα είναι συμπαραστάτης στην κάθε πρωτοβουλία και ανάγκη του Δήμου Ιεράπετρας, όπως έκανε πάντα.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος με αφορμή τη συνάντηση « σε μια αρκετά δύσκολη εποχή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το ενδιαφέρον ανθρώπων που έχουν εκπροσωπήσει κοινοβουλευτικά τον τόπο για πολλά συναπτά έτη, έχουν προσφέρει και γνωρίζουν καλά τις ανάγκες, τις ελλείψεις και τα προβλήματα σε επίπεδο νομού κρίνεται σε κάθε περίπτωση σημαντικό για τον κοινό αγώνα που καθημερινά καταβάλλουμε αιρετοί και πολιτικοί παράγοντες από την οποιαδήποτε θέση έχουμε κληθεί να υπηρετήσουμε τον τόπο. Η εποικοδομητική συνεργασία και από κοινού διεκδίκηση σε ένα ιδιόμορφο πολιτικό σκηνικό, σίγουρα μπορεί να προσφέρει στην Ιεράπετρα πολλά επιπρόσθετα οφέλη»
Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα