Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΔιανομή ροδάκινων σε σωματεία και κοινωνικά ιδρύματα

Διανομή ροδάκινων σε σωματεία και κοινωνικά ιδρύματα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Είκοσι δύο τόνους ροδάκινα  παρέλαβε ο Δήμος Αγίου Νικολάου και ξεκίνησαν από χθες, υπό την επιστασία του Αντιδημάρχου Νίκου Χαριτάκη, να διανέμονται σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, σωματεία και κοινωνικά ιδρύματα.

Από τις 26 παλέτες γιαρμάδων, χθες παραδόθηκαν 4 στη Νεάπολη, 1 στον Κρούστα, 1 στην Κριτσά, από 1 στα Μέσα και στα Έξω Λακώνια, 1 στο Καλό Χωριό. Σήμερα η διανομή θα συνεχιστεί στην πόλη του Αγίου Νικολάου και στα υπόλοιπα χωριά, επίσης θα δοθούν σε σωματεία Πολυτέκνων και Τριτέκνων, στη Στέγη Φροντίδας Ηλικιωμένων της Αγίας Τριάδος, στις Εργατικές Κατοικίες, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου κ.α.

Η δράση διανομής ροδάκινων υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014, που αφορά σε συμπληρωματικά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της κοινής υπουργικής απόφασης 3320/89565 του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης.

Η διανομή γίνεται μέσω των Δήμων της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης, στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος Αγίου Νικολάου.

Ν.Τ.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα