Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΗ Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καθημερινά αποδεικνύει ότι στερείται σχεδίου αντιμετώπισης του...

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καθημερινά αποδεικνύει ότι στερείται σχεδίου αντιμετώπισης του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος

Από

Ημερομηνία

Ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή την αποκάλυψη της επιστολής του Αν. Υπ. Κου Μουζάλα για διασπορά 2000 μεταναστών και προσφύγων στην Κρήτη:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καθημερινά αποδεικνύει ότι στερείται σχεδίου αντιμετώπισης του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος και καταφανώς επιδεικνύει πλήρη αναποτελεσματικότητα στη διαχείρισή του με οδυνηρές συνέπειες για τη χώρα μας.

Η χθεσινή -εν κρυτπώ- επιστολή (7.9.2016)  του αρμοδίου Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Κου Μουζάλα, σε συνέχεια της πρόσφατης πρόχειρης και αιφνίδιας επίσκεψής του στο Ηράκλειο, έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά το χάος, την αναποτελεσματικότητα και την ελαφρότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και των τοπικών Βουλευτών της σε ότι αφορά το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Ο κ. Μουζάλας, ως ενορχηστρωτής της μιζέριας και της ανοργανωσιάς, έρχεται να «αλλάξει»(;) εκ νέου τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις για τους πρόσφυγες- μετανάστες που θα φιλοξενηθούν στην Κρήτη το επόμενο διάστημα, εξακολουθώντας να αγνοεί τους πολίτες της Κρήτης, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους φορείς, ιδιαίτερα του τουρισμού.

Με «νέα πρότασή του» εγκαταλείπει το σενάριο της λειτουργίας τεσσάρων δομών φιλοξενίας στο νησί, και προκρίνει τη “διασπορά” των 2.000 προσφύγων – μεταναστών σε σπίτια, διαμερίσματα και ξενοδοχεία σε όλο το νησί(!).

Ο κ. Μουζάλας τριγυρνάει στην Ελλάδα και ιδρύει καταυλισμούς, δεν λύνει το πρόβλημα, αλλά το μοιράζει!

Εκπροσωπεί την χειρότερη έκφραση της ανοργανωσιάς, της αυθαιρεσίας και της παρακμής και μαζί μ’ εκείνον και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Κρήτης, που θεωρούν ότι εξελέγησαν από τον Κρητικό λαό για να εκπροσωπούν τη μιζέρια των κ.κ. Μουζάλα – Τσίπρα!

Υπάρχει μήπως κάποιου είδους επιλεκτική ενημέρωση αυτοδιοικητικών παραγόντων, και γιατί άραγε;»

Γραφείο Τύπου

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα