Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΑισιοδοξία για την 14χρονη Ελένη από τη Νεάπολη

Αισιοδοξία για την 14χρονη Ελένη από τη Νεάπολη

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με θετικό τρόπο εξελίσσεται η πορεία της υγείας της 14χρονης Ελένης Ασημομύτη από τη Νεάπολη, η οποία υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση καρδιάς στην Αθήνα.

Η εξειδικευμένη επέμβαση ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης και διήρκεσε αρκετές ώρες μέχρι αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας. Το ιατρικό επιτελείο που ανέλαβε την χειρουργική επέμβαση δήλωσε ικανοποιημένο μετά την ολοκλήρωσή της και τα πρώτα σημάδια ήταν άκρως ενθαρρυντικά.

Το θέμα παρακολουθούν από κοντά και στο Δήμο Αγίου Νικολάου αφού ο πατέρας της 14χρονης είναι δημοτικός υπάλληλος.

«Ήταν ικανοποιημένος από την θετική εξέλιξη, το παιδί νοσηλεύεται στην εντατική. Γνωρίζαμε εξαρχής πως το κρίσιμο διάστημα είναι το πρώτο 24ωρο. Από την πλευρά μας όλοι οι εργαζόμενοι και η δημοτική αρχή είμαστε στο πλευρό του. Επικοινωνήσαμε μετά την επέμβαση με τον πατέρα, είναι πολύ αισιόδοξος, το είδαν στην εντατική που βρισκόταν, άνοιξε τα μάτια και δείχνει να εξελίσσεται θετικά η υγεία της όπως και ευχόμαστε όλοι», μας είπε ο αντιδήμαρχος Νεάπολης Κωστής Κοκκίνης.

Υπενθυμίζεται πως κατά το προηγούμενο διάστημα πολλοί υπάλληλοι και αιρετοί του Δήμου πρόσφεραν τη στήριξή τους συμμετέχοντας στην αιμοδοσία που οργανώθηκε, ενώ, παράλληλα, η τοπική κοινωνία της Νεάπολης στήριξε όλες τις πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που έγιναν για την συλλογή χρημάτων που διατέθηκαν για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δαπανηρή και δύσκολη επέμβαση για τη νεαρή κοπέλα.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα