Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Ιεράπετρας την Τετάρτη 7/6. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης (project) με θέμα «Δημόσιες υπηρεσίες και εθελοντικές ομάδες με κοινωνική προσφορά στην περιοχή της Ιεράπετρας». Στην επίσκεψη μετείχαν όλοι οι εκπαιδευόμενοι, οι εκπαιδευτές και η διεύθυνση του σχολείου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν συνεννόησης με τον Λιμενάρχη Ιεράπετρας πλωτάρχη Ιωάννη Παπαδάκη, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη συνεργασία, την οργάνωση, την παρουσίαση των αρμοδιοτήτων της υπηρεσίας και τις εμπεριστατωμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις εκπαιδευομένων και εκπαιδευτών του σχολείου μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι δίπλα στο σκάφος του Λιμενικού Σώματος και παρουσία των ανδρών της βάρδιας, αρχικελευστή Μαυρογιαννάκη Ανδρέα και των επικελευστών Φρυσούλη Νικολάου και Πολιουδάκη Γεωργίου.

Εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο σκάφος και να γνωρίσουν τις λειτουργίες του και την προσφορά του στην περιοχή. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Από το Σ.Δ.Ε. Ιεράπετρας

Η Διευθύντρια

Πηγιάκη Ρέα