Σε δύο προσθήκες στο ρόστερ του προχώρησε ακόμη ο ΑΟΑΝ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Δημήτρη Καμαράτου και Μάνου Σιγανού, μετά τον Γιούλι Ουρούτσι ο οποίος είχε προηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα.
Πρόκειται για δύο εξαιρετικές κινήσεις βάση και του σχεδιασμού της ομάδας του Αγίου Νικολάου, όπου χρειαζόταν ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις και αποκτήθηκαν δύο παίκτες σύμφωνα με τη φιλοσοφία η οποία υπάρχει στον σύλλογο, δηλαδή μικροί σε ηλικία, αλλά με ταλέντο και αμφότεροι έχουν δείξει την ποδοσφαιρική τους αξία.
Θυμίζουμε ότι ο 23χρονος τερματοφύλακας είχε μείνει ελεύθερος στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου από την ΑΕ Νεάπολης και έψαχνε την καλύτερη δυνατή επιλογή όλο αυτό το διάστημα, θέλοντας να συνεχίσει σε επίπεδο πρωταθλητισμού αποφασίζοντας να φορέσει τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος.
Σε ότι αφορά τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό, μετακινήθηκε από την ΑΕ Λακωνίων εκεί όπου τα τελευταία χρόνια έδειξε το ταλέντο του και στην ομάδα του Αγίου Νικολάου οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες, φροντίζοντας να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, πιστεύοντας στην αξία και τις δυνατότητες του.