Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΝα μην θρηνήσουμε άλλους συνανθρώπους μας από τροχαία

Να μην θρηνήσουμε άλλους συνανθρώπους μας από τροχαία

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου κ. Πέτρος Ζερβάκης μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ τόνισε πως «το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί σε επίπεδο Κρήτης μια αύξηση του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων, ένα γεγονός που μας στενοχωρεί και προβληματίζει σαν υπηρεσία.

Από την περασμένη Παρασκευή η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης στα πλαίσια πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων με συντονισμένες δράσεις στις υπηρεσίες τροχαίας και στο νομό Λασιθίου και σε όλους τους Νομούς του νησιού διενεργεί ελέγχους για την πρόληψη των τροχαίων.

«Έμφαση, είπε, δίνουμε στις σοβαρές παραβάσεις που οδηγούν στο τροχαίο ατύχημα, δηλαδή στην κατανάλωση αλκοόλ, στην υπερβολική ταχύτητα, στην μη χρήση προστατευτικού και κράνους ασφαλείας, παραβίαση φωτεινού σηματοδότη. Οι έλεγχοι διενεργούνται κατά την διάρκεια τόσο της ημέρας όσο και της νύχτας και σκοπός μας είναι η ευαισθητοποίηση των οδηγών, να τους αφυπνίσουμε ώστε να είναι περισσότερο προσεκτικοί στο δρόμο. Παράλληλα, συμβολικά δίνουμε και αλκοολόμετρα μίας χρήσης. Απώτερος σκοπός μας είναι να μην θρηνήσουμε άλλους συνανθρώπους μας στην άσφαλτο φέτος».

Ν.Σ.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα