Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΣτα σκαριά νέα ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιεράπετρα

Στα σκαριά νέα ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιεράπετρα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με πολλά ερωτηματικά και αβέβαιο το μέλλον του ομίλου της Κρήτης (8ος) στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής Γυναικών, λόγω του όχι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος συμμετοχής ομάδων, η ΕΠΟ έχει ανακοινώσει τη σχετική προκήρυξη της κατηγορίας.

Από Λασιθιώτικης πλευράς πληροφορίες θέλουν να γίνεται προσπάθεια στην Ιεράπετρα (όχι ο ΑΣΙ που ήταν τα τελευταία χρόνια, ούτε ο ΑΟΙ παλαιότερα) για να συνεχιστεί η παρουσία τόσο της περιοχής όσο και του νομού στην κατηγορία και οι διαδικασίες αναμένεται να προχωρήσουν σύντομα, ώστε να είναι σε θέση η ομάδα να μπορέσει να δηλώσει τη συμμετοχή της. Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει σε ποιόν όμιλο θα τοποθετηθεί και με ποιες ομάδες, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις των υπολοίπων σωματείων της Κρήτης, κάτι που πιθανόν να τη φέρει αντίπαλο με ομάδες από άλλα νησιά.

Η προκήρυξη της Ομοσπονδίας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, οι οποίοι θα καθορισθούν μετά την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων και πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος. Οι ομάδες έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν στην Ε.Π.Ο., έως και τη Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου τη δήλωση.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα