Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΠροκηρύχθηκε το έργο της γ' φάσης επέκτασης της φοιτητικής εστίας του Πολυτεχνείου...

Προκηρύχθηκε το έργο της γ’ φάσης επέκτασης της φοιτητικής εστίας του Πολυτεχνείου Κρήτης

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Την προκήρυξη των έργων της τρίτης φάσης επέκτασης της Φοιτητικής Εστίας του Πολυτεχνείου Κρήτης ανακοίνωσε σήμερα ο πρύτανης του Ιδρύματος Βασίλης Διγαλάκης.

Το έργο, η χρηματοδότηση του οποίου γίνεται μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, περιλαμβάνει την κατασκευή 120 δωματίων με συνολικό προϋπολογισμό 6 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα τους επόμενους μήνες, όπως γνωστοποίησε ο κ. Διγαλάκης, ολοκληρώνονται τα έργα της δεύτερης φάσης επέκτασης της φοιτητικής εστίας που περιλαμβάνουν 60 νέα δωμάτια και προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ.

«Το Πολυτεχνείο Κρήτης συνεχίζει να συμβάλλει στρατηγικά και ενεργά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης της φοιτητικής στέγης, ένα από τα πλέον πιεστικά οικονομικά προβλήματα της ελληνικής οικογένειας και ιδιαίτερα στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό των Χανίων», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο πρύτανης του ιδρύματος.

Με την ολοκλήρωση των έργων επέκτασης αυξάνεται σημαντικά η δυναμικότητα της φοιτητικής εστίας του Πολυτεχνείου καθώς η υπάρχουσα σήμερα εστία είναι δυναμικότητας μόλις 79 δωματίων.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα