Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΔράση ενημέρωσης των σχολικών τροχονόμων από την Τροχαία

Δράση ενημέρωσης των σχολικών τροχονόμων από την Τροχαία

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Δράση ενημέρωσης των σχολικών τροχονόμων ξεκίνησε το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου χθες το πρωί, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Πρώτος σταθμός της ενημέρωσης ήταν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης. Η σχολική τροχονόμος του Σχολείου εκπαιδεύτηκε από στελέχη του Τμήματος Τροχαίας σχετικά με τους κινδύνους κατά την μετάβαση και την αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο και ποια είναι τα πράγματα και οι βασικοί κανόνες που πρέπει να προσέχει, προκειμένου τα παιδιά να εισέρχονται και να εξέρχονται από το σχολείο με απόλυτη ασφάλεια.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου κ. Πέτρος Ζερβάκης, «αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να γίνεται η μετάβαση και η αποχώρηση των μαθητών από τις σχολικές μονάδες με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Μεγαλύτερη βαρύτητα δίνουμε στις επικίνδυνες διασταυρώσεις όπου βρίσκονται οι σχολικοί τροχονόμοι. Βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τις διευθύνσεις των σχολείων και για οτιδήποτε χρειαστούν είμαστε στη διάθεσή τους».

Η δράση θα συνεχιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία του Μεραμπέλλου που διαθέτουν σχολικούς τροχονόμους.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα