«Εάν χρειαστεί θα κατεβούμε και στους δρόμους» λέει ο Εν. Αγρ. Σύλλογος Ιεράπετρας για την διεκδίκηση άμεσων αποζημιώσεων

Συναντήσεις επί συναντήσεων τις τελευταίες ημέρες στην Ιεράπετρα προκειμένου να αναζητηθούν τρόποι και να διεκδικηθεί άμεση βοήθεια για τους πληγέντες από την σφοδρή κακοκαιρία που «χτύπησε» την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας τις προηγούμενες εβδομάδες.

Μετά τη χθεσινή σύσκεψη στα γραφεία του Ενιαίου Αγρ. Συλλόγου σήμερα το πρωί έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδόση Καλαντζάκη νέα συνάντηση στο γραφείο του, ενώ όπως λέει ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Μανόλης Μιχαλάκης τις επόμενες ημέρες θα προγραμματιστεί εκ νέου σύσκεψη στην Ιεράπετρα στην οποία και θα δώσει το παρών και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης ώστε να αποφασιστεί πως φορείς και αγρότες της περιοχής θα δράσουν περαιτέρω.

Όπως τονίζει μάλιστα ο κ. Μιχαλάκης, εάν χρειαστεί οι αγρότες μπορεί να προβούν και σε κινητοποιήσεις και να κατέβουν στους δρόμους προκειμένου και να διεκδικήσουν την έκτακτη οικονομική βοήθεια αλλά και για να πιέσουν για το θέμα της νέας προσαγωγού διώρυγας για το οποίο και βρίσκονται σε αναμονή.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ