Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Νεάπολης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Νεάπολης ανακοινώνει στα Μέλη του ότι κατά τη  Τελευταία Συνεδρίαση του Δ.Σ με Αρ. Πρακτικού 34  αποφάσισε, οι εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών  Συλλόγων Κρήτης να γίνουν  με καταληκτική ημερομηνία  την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17.00 – 20.00  στην αίθουσα του σινεμά Δρήρος στην Νεάπολη.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται για υποψηφιότητες, να επικοινωνήσουν με τη Διοίκηση του Συλλόγου στα τηλέφωνα 6944548768 – 6977246883.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους επαγγελματίες ότι σύμφωνα με το άρθρο 3 του καταστατικού του συλλόγου μας, μέλη και υποψήφιοι για το Δ.Σ  μπορούν να είναι «όποιο φυσικό πρόσωπο καθώς και κάθε ελεύθερος επαγγελματίας και επιχειρηματίας ενασκεί δραστηριότητα σχετιζόμενη με το εμπόριο, την παροχή υπηρεσιών, τη μεταποίηση, τις αυτοκινητιστικές εργασίες, είτε σε μία από τις καθοριζόμενες από τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ.1 του Ν1712/1987 κατηγορίες και διατηρεί την πραγματική έδρα του, ασκώντας την εμπορία του εντός της ευρύτερης περιοχής της Νεάπολης του Δήμου Αγίου Νικολάου και σε κάθε περίπτωση εντός των ορίων του Επάνω Μεραμπέλλου».

Τα Μέλη θα ψηφίζουν με την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Η παρουσία και η συμμετοχή σας, μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, προκειμένου να συνεχίσει ο Σύλλογός μας την καλή πορεία του στα κοινά του τόπου μας.

Από το Δ.Σ.