Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΣε αναβολή οδηγήθηκε η δίκη για την ασέλγεια της ανήλικης από τον...

Σε αναβολή οδηγήθηκε η δίκη για την ασέλγεια της ανήλικης από τον πατέρα της

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης με την ασέλγεια σε βάρος μιας νεαρής κοπέλας από τον ίδιο της τον πατέρα στο Ηράκλειο, και μάλιστα σε μια ηλικία που το κορίτσι ήταν ανήλικο.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, ωστόσο αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο του 2019 καθώς η κοπέλα και θύμα του ίδιου του πατέρα της δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην ακροατική διαδικασία λόγω προβλήματος υγείας.

Υπενθυμίζεται πως το μαρτύριο του κοριτσιού από τον 48χρονο πατέρα του, ξεκίνησε το 2004 όταν εκείνη ήταν μόλις 12 χρόνων και διήρκεσε έως το 2009.

Ο κατηγορούμενος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 17 ετών, με τη σύνθεση του δικαστηρίου να μην του αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό, αν και είχε ζητηθεί να ληφθεί υπόψιν ο πρότερος έντιμος βίος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το κορίτσι ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πατέρα του καθημερινά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο 48ρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, καθώς η έφεση του είχε αναστέλλουσα δύναμη.

Πηγή: cretapost.gr

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα