Ένα όμορφο ανοιξιάτικο απόγευμα στο στάδιο του Αγίου Νικολάου ήταν το χθεσινό, με εκατοντάδες παιδιά από τα περισσότερα σωματεία στίβου της Κρήτης να συμμετέχουν στους αγώνες κλασικού αθλητισμού «Μιραμπέλο 2019». Οι χθεσινοί αγώνες που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Λασιθίου (Α.Ο.Λ.) με τη συνεργασία και υποστήριξη του Δήμου Αγίου Νικολάου – Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.), της Περιφέρειας Κρήτης και της ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης ήταν από τους καλύτερους από οργανωτικής πλευράς και από τους πολυπληθέστερους των τελευταίων ετών.

Ο καιρός στάθηκε τελικά σύμμαχος της διοργάνωσης, καθώς οι συνθήκες ήταν ιδανικές ακριβώς με την έναρξη των αγωνισμάτων και παρ’ ότι το μεσημέρι έπνεαν δυνατοί άνεμοι. Έτσι οι μικροί αθλητές-τριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, καταβάλλοντας την μέγιστη δυνατή προσπάθεια στα αγωνίσματα τα οποία πήραν μέρος, φεύγοντας όλοι με χαμόγελα και την ευχαρίστηση της συμμετοχής, έχοντας αποσπάσει και το ζεστό χειροκρότημα των θεατών-γονιών, που βρέθηκαν στην κερκίδα παρακολουθώντας τους αγώνες. Αυτό άλλωστε είναι που κάνει μια αθλητική συνάντηση να θεωρείται επιτυχημένη.

 

Πατήστε στη φωτογραφία που ακολουθεί για να δείτε φωτογραφίες από τους αγώνες κλασικού αθλητισμού «Μιραμπέλο» 2019 στο στάδιο του Αγίου Νικολάου