Με αφορμή την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας για την ποδοσφαιρική σεζόν, η Νίκη Σητείας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς λοιπόν με ήττα 3-5 για την ομάδα μας από την ομάδα του ΑΟΑΝ σε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Δυστυχώς τα τελευταία αποτελέσματα όπως και αν ήρθαν μας αφήνουν μια πικρή γεύση όμως δεν είναι ικανά ούτε να μας αποθαρρύνουν ούτε και να ακυρώσουν το ταξίδι αυτό που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι και θα συνεχίσουμε με η χωρίς τρικλοποδιές.

Η Νίκη είναι κάτι πολύ πιο μεγάλο από όλους μας και έχουμε υποχρέωση να την κρατήσουμε ψηλά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προπονητικό μας team, όλους τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν και τίμησαν με την παρουσία και το ήθος τους τη φανέλα της ομάδας μας και σίγουρα τους ακούραστους οπαδούς μας που είτε εντός είτε εκτός ήταν πάντα δίπλα μας.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας για τη βοήθεια τους.

Τελείωσε μια χρονιά αλλά από αύριο αμέσως ξεκινάει ο σχεδιασμός έτσι ώστε σε όποια κατηγορία και αν αγωνιζόμαστε να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί και πιο σοφοί.

Συγνώμη αν πικράναμε κάποιους αλλά είναι από την αγάπη μας για την ομάδα μας. Άλλωστε το αλάθητο το έχει μόνο ο Πάπας.

Καλό Πάσχα σε όλους.