Σχεδόν ένας μήνας ολοκληρώνεται από την έναρξη των μαθημάτων εκμάθησης κολύμβησης από τον Ναυτικό Όμιλο Αγίου Νικολάου και αυτή την καλοκαιρινή σεζόν, με αρκετά παιδιά ηλικίας από τρεισήμισι ετών να εντάσσονται στα τμήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί, προκειμένου να μάθουν σωστά τις πρώτες τους κινήσεις στο νερό, για να μάθουν να επιπλέουν και να κολυμπούν.

Πλησιάζοντας προς την ολοκλήρωση και της σχολικής περιόδου ο αριθμός των παιδιών όπως κάθε καλοκαίρι θα αυξηθεί, καθώς σε μια περιοχή με δεκάδες όμορφες παραλίες, είναι βασικό όλοι μικροί και μεγάλοι να μπορούν να απολαύσουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια τη θάλασσα και ο ΝΟΑΝ εδώ και αρκετές δεκαετίες προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, διαθέτοντας πάντοτε μια πολύ καλή προπονητική ομάδα. Μανόλης Τσαμπανάκης, Δημήτρης Γρηγοράκης, Αριστέρα Χατζάκη και Πόπη Λεβέντη θα είναι αυτό το πρώτο διάστημα υπεύθυνοι στη μικρή πισίνα, ενώ στα μεγαλύτερα παιδιά εκμάθησης στη μεγάλη πισίνα ο Λάμπης Αλεξάκης.

Ως γνωστόν τα προαγωνιστικά και αγωνιστικά τήματα επιμελείται ο κ. Τσαμπανάκης και στην υδατοσφαίριση είναι οι Πόπη Λεβέντη και Φώτης Φωτάκης.

Το καθημερινό πρόγραμμα στην μικρή πισίνα ξεκινάει από τις 16.00 μέχρι τις 19.00, με μαθήματα μισής ώρας για τα έξι τμήματα που έχουν δημιουργηθεί, ενώ το Σάββατο αρχίζουν 10.30 και ολοκληρώνονται στις 12.30.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στα γραφεία του Ομίλου τις ώρες των προπονήσεων.