Την Δευτέρα 10 Ιουνίου ψηφίζουμε και πάλι! Αυτή την φορά επιλέγουμε την καλύτερη ταινία πολύ μικρού μήκους, από τις 38 επιλεγμένες ταινίες που θα παρακολουθήσουμε σε μια δίωρη προβολή στις 20:30 στο κινηματοθέατρο REX
(πρόγραμμα http://kileagn.com/?page_id=11608).

ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

    • Παίρνουμε το ψηφοδέλτιο μαζί με το εισιτήριο μας, από το ταμείο στο κιν/τρο REX. Μετά την έναρξη της προβολής (για λόγους αντικειμενικότητας) δεν θα δίνονται ψηφοδέλτια.
    • Για διευκόλυνση της ψηφοφορίας φροντίζουμε να έχουμε μαζί μας στυλό για να κρατάμε σημειώσεις
  • Στο ψηφοδέλτιο υπάρχει κατάσταση με τους τίτλους των ταινιών, αριθμημένη ανάλογα με τη σειρά προβολής τους. Για διευκόλυνση οι θεατές μπορούν να συμβουλεύονται και το επίσημο πρόγραμμα του διαγωνισμού, το οποίο περιέχει τον αριθμό προβολής και τον τίτλο της ταινίας, χαρακτηριστική φωτογραφία, πολύ σύντομη περιγραφή και στοιχεία του δημιουργού και έχει αναρτηθεί σε πολλά σημεία της αίθουσας προβολής.
  • Σε κάθε ψηφοδέλτιο οι θεατές μπορούν να σημειώσουν μέχρι 3 ταινίες της επιλογής τους. Αν κάποιος/α ψηφίσει 1 ή 2 ταινίες, είναι έγκυρη ψήφος. Άκυρο θεωρείται το ψηφοδέλτιο με παραπάνω από 3 ταινίες. Αν κάποιοι θεατές φύγουν μετά το πρώτο μέρος και άρα ψηφίσουν ταινίες από το πρώτο μέρος μόνο, πάλι θα θεωρηθεί έγκυρη ψήφος.
  • Η ψηφοφορία είναι ανώνυμη. ΄Οσοι θεατές επιθυμούν να έχουν ατομική ενημέρωση για τα αποτελέσματα μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο κάτω μέρος του ψηφοδελτίου
  • Μετά την ολοκλήρωση της προβολής τα συμπληρωμένα ψηφοδέλτια θα συγκεντρωθούν σε κάλπη που θα βρίσκεται έξω από την αίθουσα προβολής.
  • Tο αποτέλεσμα για τις επιλογές του κοινού της πόλης του Αγίου Νικολάου θα ανακοινωθούν από την ιστοσελίδα μας (http://kileagn.com/), από την εφημερίδα ‘Ανατολή’ και από τα τοπικά ΜΜΕ.

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε πέντε πόλεις της Κρήτης θα απολαύσουμε το «γρηγορότερο» φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου, το διεθνές φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Tres Court.

Στο κινηματοθέατρο REX, στις 8:30 το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε 38 επιλεγμένες ταινίες μέσα σε δύο ώρες! Θα παρασυρθούμε σ’ ένα εξπρές κινηματογραφικό ταξίδι, αλλά και θα ψηφίσουμε τις καλύτερες ταινίες, για την ανάδειξη αυτής που θα αποσπάσει το βραβείο ‘Επιλογής Κοινού’. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν 80 πόλεις από όλο τον κόσμο και ανάμεσα τους και οι πέντε μεγαλύτερες πόλεις της Κρήτης: Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος, Σητεία.

Η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου συμμετέχει και αυτή την χρονιά στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, που φέρνει 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Tres Court, στην Κρήτη. Σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν., με την συμμετοχή κινηματογραφικών, πολιτιστικών και αυτοδιοικητικών φορέων του νησιού και με την συμπαράσταση των χορηγών επικοινωνίας, οι φίλοι του κινηματογράφου και στον Άγιο Νικόλαο θα ανακαλύψουν τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο. Παράλληλα θα μοιραστούν και την μοναδική εμπειρία άμεσης συμμετοχής σε μια διεθνή ψηφοφορία δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία! Το Φεστιβάλ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, με το ΚΟΙΝΟ και της ΚΡΗΤΗΣ να παρακολουθεί, να ΨΗΦΙΖΕΙ και να συνδιαμορφώνει το αποτέλεσμα, αξιολογώντας τις ταινίες του προγράμματος.

Πληροφορίες για το φεστιβάλ, video, πρόγραμμα προβολής, διεθνή βραβεία 2018, βραβεία κοινού Αγίου Νικολάου 2018, τρόπος ψηφοφορίας κ.α. στην ιστοσελίδα μας: http://kileagn.com/?page_id=11604|

ΛΕΣΧΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ