Στην ανακήρυξη και επίσημα των εκλογών τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο και την επισημοποίηση των ονομάτων των υποψηφίων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της το οποίο θα προκύψει προχώρησε η ΕΠΣ Λασιθίου, στην τελευταία συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. το οποίο ολοκληρώνει τη θητεία του υπό την προεδρία του Σύλλα Λουτσέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία της Ένωσης μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Οι υποψήφιοι όπως έγινε επισήμως πλέον γνωστό θα είναι δεκατέσσερις για το Δ.Σ. ανάμεσα στους οποίους δεν βρίσκονται τα ονόματα των Σύλλα Λουτσέτη και Κωστή Λεμπιδάκη από το απερχόμενο Δ.Σ. και τρεις για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκεί όπου βρίσκεται όμως το όνομα του κ. Λουτσέτη.

Ο ειδικός γραμματέας της Ένωσης Μανώλης Ατσαλάκης απέστειλε προς τα σωματεία τη σχετική ενημέρωση με θέμα «Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Έτους 2020 των Αντιπρόσωπων-Μελών της Ε.Π.Σ. Λασιθίου», με τα ονόματα των υποψηφίων και σχετικές οδηγίες για τον τρόπο της ψηφοφορίας, αναφέροντας αναλυτικά:

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 24 του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Λασιθίου και των άρθρων 20,21,22,23 και 25 του Καταστατικού καθώς και την από 7/03-02-2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου (Ε.Π.Σ. Λασιθίου).

Συγκαλούμε Τακτική Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων των Σωματείων-Τακτικών Μελών της Ε.Π.Σ. Λασιθίου στις 24 Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6 μ.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Λασιθίου (Λευκών Ορέων 3, Άγιος Νικόλαος Κρήτης) με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1. Δήλωση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λασιθίου (από τον Πρόεδρο του) ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση, έχει συγκληθεί και συγκροτηθεί σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Π.Σ. Λασιθίου.
 2. Επικύρωση πληρεξουσίων Αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας.
 3. Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λασιθίου προεδρεύει της Γενικής Συνέλευσης (βάσει του Καταστατικού) για την διεύθυνση των συζητήσεων, και εκλογή τριών Γραμματέων για την τήρηση και τον έλεγχο και επικύρωση των πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
 4. Απολογισμός πεπραγμένων της Διοίκησης και επικύρωση αυτών από την Γενική Συνέλευση. (Διοικητικά—Οικονομικά—Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής).
 5. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2020.
 6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Λασιθίου (Εννέα τακτικά μέλη και τρία Αναπληρωματικά με τετραετή (4ετή) θητεία σύμφωνα με τα άρθρα 30 και 31 του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Λασιθίου).
 7. Εκλογή τριών τακτικών μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή και δύο αναπληρωματικών με διάρκεια ίση με εκείνη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (τετραετής) άρθρο 31 του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Λασιθίου.

Σε περίπτωση πού δεν θα υπάρξει απαρτία κατά την 24 Φεβρουαρίου 2020, η Συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 στον ίδιο τόπο την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, θα βρίσκεται δε σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των Σωματείων—Τακτικών Μελών πού θα είναι παρόντα σε αυτήν χωρίς νέα πρόσκληση.

Θέματα εκτός ημερησίας διάταξης δεν συζητούνται.

– Σας στέλνομε πίνακα υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου, καθώς και της Εξελεγκτικής Επιτροπής πού θα προκύψει από τις εκλογές της 24 Φεβρουαρίου 2020, προκειμένου να το έχετε υπόψη σας.

Σας εφιστούμε την μεγάλη προσοχή σας ότι ψηφοδέλτιο πού φέρει μεγαλύτερο ή μικρότερο αριθμό σταυρών προτίμησης από τον αριθμό εννέα για τα τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και από τον αριθμό τρία για τα τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής θεωρείται άκυρο.

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις Εκλογές της 24 Φεβρουαρίου 2020:

 • Ατσαλάκης Στερεός του Μιχαήλ
 • Αχλαδιανάκης Γεώργιος του Ιωάννου
 • Ζερβάκης Γεώργιος του Μιχαήλ
 • Κοκολάκης Κωνσταντίνος του Ιωάννου
 • Κοντοπόδης Δημήτριος του Ιωάννου
 • Μεταξάκης Νικόλαος του Γεωργίου
 • Παπαγεωργίου Μιχαήλ του Ιωάννου
 • Πατεράκης Γεώργιος του Ιωάννου
 • Πολυχρονάκης Μύρων του Νικολάου
 • Στεφανάκης Νικόλαος του Χριστοφόρου
 • Τραντάς Ιωάννης του Κωνσταντίνου
 • Τσιριντάνη Μαρία του Κωνσταντίνου
 • Χηνόπουλος Αθανάσιος του Περικλή
 • Χριστινάκης Εμμανουήλ του Νικολάου

Εξελεγκτική Επιτροπή

 • Βελόγλου Γεώργιος του Πέτρου
 • Λουτσέτης Αγησίλαος του Ανδρέα
 • Φραγκιαδάκη Χαρίκλεια του Δημόκριτου