Στον Άγιο Νικόλαο βρίσκονται σήμερα, Πέμπτη, μέλη της Οργανωτικής επιτροπής του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Σχολικής Φυσικής Αγωγής και Αθλητικής Επιστήμης που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου από 9-11 Απριλίου.

Αυτή την ώρα στο Ξενοδοχείο Miramare, όπου και θα διεξαχθεί το Συνέδριο, βρίσκονται, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, και πραγματοποιούν αυτοψία στους χώρους: η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου Φυσικής Αγωγής ΠΕ.Κ.Ε.Σ Κρήτης Λήδα Ζαμπετάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ηρακλείου Στράτος Τζιαμπάζης και ο Εκπαιδευτικός ΠΕ.Κ.Ε.Σ Κρήτης Όμηρος-Αλέξανδρος Θεολογίτης, μαζί με τον αντιδήμαρχο Αγ. Νικολάου Χάρη Αλεξάκη, τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρη Ραφαϊλάκη και τον Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Διεύθυνσης ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Γιώργο Ξένο και τον Διευθυντή του Miramare Άρη Μορφωπό.

Επίσης, θα συζητηθούν διαδικαστικά ζητήματα, ενώ οι κ.κ. Ραφαϊλάκης και Ξένος θα δείξουν και θα προτείνουν στα μέλη της Επιτροπής τους χώρους εντός της πόλης του Αγίου Νικολάου όπου θα γίνουν ενδεχομένως και παράλληλες δράσεις κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Συνεδρίου.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ