Την συνδρομή όλων των δημοτών, προκειμένου να βγούμε αλώβητοι από την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, ζήτησε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός σε σημερινό (23/3) του μήνυμα.


Όπως ανέφερε: “Η χώρα μας ζει σίγουρα πρωτόγνωρες καταστάσεις μιας και καλείται, να διαχειριστεί το ζήτημα της πανδημίας του κορωνοιού.
Σ’ αυτή την προσπάθεια εκτός από τις κυβερνητικές οδηγίες και τα σχέδια δράσης που θα πρέπει να υλοποιηθούν, γίνεται κατανοητό, ότι απαιτείται η συμπαράσταση από την τοπική αυτοδιοίκηση και τις δομές υγείας.

Έχοντας δηλώσει στις διοικήσεις των νοσοκομείων Αγίου Νικολάου -Νεάπολης την αμέριστη συμπαράσταση μας, θεωρώ ότι από τον Δήμο, έχουν αναληφθεί οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου, ν ́ αντιμετωπιστούν ζητήματα που θα προκύψουν στην διαδρομή.
Ωστόσο, θα πρέπει να γίνει κατανοητό από τους συμπολίτες, ότι μέσα από την λαίλαπα που έχει ενσκύψει θα πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί, πιο συνεπείς !

Η ατομική ευθύνη, και η συλλογικότητα θα πρέπει να είναι τα στοιχεία εκείνα που μας διακρίνουν.

Ας μείνουμε σπίτι μας κι ας έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που διαχειρίζονται έως σήμερα τα θέματα αυτά. Που δεν θα υλοποιηθούν, αν δεν βοηθήσουμε όλοι. Ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί !”.