Ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί της Τρίτης (12/5) το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, σχετικά με την ποδοσφαιρική περίοδο η οποία ολοκληρώθηκε με ευχαριστήρια μηνύματα, αλλά και με σύνθημα για το ξεκίνημα της νέα σεζόν 2020-2021 που τους βρίσκει ενωμένους, ζητώντας και πάλι την υποστήριξη του Αγίου Νικολάου. Αναφέρουν:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019/2020, θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλη την κοινωνία του Αγίου Νικολάου για την θερμή και έμπρακτη υποστήριξη με κάθε τρόπο στην προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας μας στην Γ’ εθνική.

Ακόμη, το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και βέβαια τους χορηγούς, όπου χωρίς αυτούς και την οικονομική τους βοήθεια δεν θα μπορούσε να γίνει πράξη αυτή η μεγάλη αλλαγή που ξεκινήσαμε και καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό στο σωματείο μέσα σε μόλις μερικούς μήνες.

Τους φιλάθλους της ομάδας μας που ήταν δίπλα σε κάθε παιχνίδι, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, δίνοντας δύναμη σε όλους στην όλη πορεία.

Ακόμη, τον Δήμο Αγίου Νικολάου, την Περιφέρεια Κρήτης και τα ΜΜΕ.

Ενημερώνουμε ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο παραμένει ως έχει δίπλα στο σωματείο, όπου ως μέλη του θα κληθούμε σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες οι οποίες διαμορφώνονται, να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον ΑΟΑΝ αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας του.

Ζητάμε την στήριξη όλης της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου, γνωρίζοντας ασφαλώς τις δυσκολίες οι οποίες υπάρχουν, ώστε να προσπαθήσουμε και πάλι όλοι μαζί η ομάδα μας να παρουσιαστεί το ίδιο δυνατή και να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία.

Ο σχεδιασμός ξεκινάει άμεσα για την επόμενη ημέρα, η οποία θα είναι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σαφώς πιο δύσκολες”.