Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΔιακοπή ρεύματος την Παρασκευή το πρωί στον Άγιο Νικόλαο, δείτε σε ποιες...

Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή το πρωί στον Άγιο Νικόλαο, δείτε σε ποιες περιοχές

Από

Ημερομηνία

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στα δίκτυα του, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/05/2020 από ώρα 08:30 έως 11:30 στις  περιοχές: ΚΑΣΤΕΛΛΙ, ΓΛΥΜΜΑΤΑ, ΡΟΥΣΑ ΛΙΜΝΗ, ΜΑΡΔΑΤΙ, ΜΑΜΑΛΟΣ, ΚΡΙΤΣΑ, ΚΡΟΥΣΤΑΣ, ΑΛΜΥΡΟΣ, ΒΑΘΥ, ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, ΙΣΤΡΟΝ, ΠΡΙΝΑ, ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ.

Η ανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, για αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν αυτά βρίσκονται υπό τάση.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την ώρα της

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Αγίου Νικολάου

Πρόσφατα άρθρα